П.П. БаЛкИ дай скайп

Абе ако имате 8.0.1 ме вземееетеНиКи написа:Абе навити ли сте да напраим онлайн игра или нещо подобно
П.П. БаЛкИ дай скайп
нее много си дребенDavidcho написа:Абе ако имате 8.0.1 ме вземееетеНиКи написа:Абе навити ли сте да напраим онлайн игра или нещо подобно
П.П. БаЛкИ дай скайп
Не бе верно говора.Ако искате със пач 8.0.1 ме взимайтеНиКи написа:нее много си дребенDavidcho написа:Абе ако имате 8.0.1 ме вземееетеНиКи написа:Абе навити ли сте да напраим онлайн игра или нещо подобно
П.П. БаЛкИ дай скайп![]()
![]()
Дано 8.0.2 пачът да е по-добър!kanapat написа:@Davidcho, тоя пач е пълно разочарование
Попринцип сейва си остава,но докато играеш на него не усещаш нещата,добавени с пача.Колкото за онлайн играта дето планирате-навит съм,само че надали ще имам достатъчно свободно време поне до средата ЯнуариНиКи написа:Аз не съм го теглил щот не бях сигурен дали сейва няма да се прецака но щом казвате че е такъв няма
Абе то щеше да е странно,ако НЕ ти вървеше.А иначе пача не е толкова лош,но пропуските са повече от подобренията,което естествено е дразнещо.Хубавото е,че е пооправен проблема с многото отменяни голове,защото е просто ненормално да ти отменят 4 гола в мач(тва ми е рекорда...Davidcho написа:На мен пач 8.0.1 ми върви ПеРфЕкТ
Освен това има и други бъгове в енджина,които страшно много дразнят,например факта,че понятието авантаж за тия съдии просто не съществува.Например мой футболист поема топката,тръгва напред и подава страхотен извеждащ пас към нападателя.Той овладява по перфектен начин,откъсва се от защитата,излиза сам срещу вратаря и...в този момент се чува свирката на съдията,който отсъжда фаул за нарушение срещу човека,подал въпросния извеждащ пас...НиКи написа:Да наистина тва с отменените голове е адски нереално
Не бе искам да кажа,че не ми забива,че нямам бъгове и от тоз сортBaLkI написа:Абе то щеше да е странно,ако НЕ ти вървеше.А иначе пача не е толкова лош,но пропуските са повече от подобренията,което естествено е дразнещо.Хубавото е,че е пооправен проблема с многото отменяни голове,защото е просто ненормално да ти отменят 4 гола в мач(тва ми е рекорда...Davidcho написа:На мен пач 8.0.1 ми върви ПеРфЕкТ![]()
).Все пак обаче съм си с 8.0.0 версията-като поразгледах пача у един приятел се отказах изобщо да го дърпам.
Браво!И успех срещу Ливърпул!НиКи написа:НА ПОЛУФИНАААЛ СЪЪЪМ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Арсенал - ЦСКА 3:2(1:0 Адебайор 22'; 2:0 Фабрагас 56'; 3:0 Адебайор 58'; 3:1 Силигарди 61'; 3:2 Андраде 75'; Дала Вале изгонен 90')
играч на мача: Ариел Талиас
На четвъртфинала се паднах с Ман Юнайтед:
Манчестър Юнайтед - ЦСКА 1:1(1:0 Кр. Роналдо 2'; Рууни изгонен 17'; 1:1 Костадинов 20'; Костадинов изгонен 90')
играч на мача: Кристиано Роналдо
ЦСКА - Манчестър Юнайтед 1:0(1:0 Андраде 90')
играч на мача: Бен Фостер
Стискайте палци да ми се падне Бордо на полуфинала
Едит: Отново ми се падна английски гранд - Ливърпул. Първия мач е на Анфийлд.