AntrAcsA написа:От конами никога не са давали официална дата за демото ! Всичко е спекулации и предположения .
Твойто предположение какво е ?

AntrAcsA написа:От конами никога не са давали официална дата за демото ! Всичко е спекулации и предположения .
Приятел то това са само спекулации за дата няма точна когато го пуснат ако има демо изобщо ... Енджина е същия като в ПЕС 2008 така че най - вероятно изискванията ще са същите, но докато не излезе играта няма как да разберемFutbolische_90 написа:Някой знае ли какви ще са изискванията за пес 2009 и кога илиза демото нали се говоресхе за днес 25.09?
Jawor написа:Айде дано днес излезе демото,че нали днес не съм на даскало:P
lemur4eto1 написа:mai nqma da izliza demo a?
Момче, ма ти, ако си имаш парите си вземи възможно най-добрата иначе какво за ПЕС 2010 ще купуваш нова пак ли ?Jawor написа:Еххх явно ще трябва да чакаме чак другия месец...направо вече незнам
![]()
поне да бяха дали изискванията, че да знам каква видеокарта да си взема ...ама
![]()
![]()
![]()
Ми батка какво да ти кажа като незнам дали ще ми тръгне на хай на тази http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=530190 никой нищо не ми казва затова чакам изискванията,че поне тогава да питам.Ако кажете,че става това видео отивам и го вземам заедно с ново дъно... събрал съм парите имам ги, но никой нищо не казва затова питам постоянноMoNteSo написа: Момче, ма ти, ако си имаш парите си вземи възможно най-добрата иначе какво за ПЕС 2010 ще купуваш нова пак ли ?
Изискванията ще са подобни като на Пес2008 ,така че на тая видео карта и на горния компютър ще върви на хай ,гаранция!Jawor написа:Ми батка какво да ти кажа като незнам дали ще ми тръгне на хай на тази http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=530190 никой нищо не ми казва затова чакам изискванията,че поне тогава да питам.Ако кажете,че става това видео отивам и го вземам заедно с ново дъно... събрал съм парите имам ги, но никой нищо не казва затова питам постоянноMoNteSo написа: Момче, ма ти, ако си имаш парите си вземи възможно най-добрата иначе какво за ПЕС 2010 ще купуваш нова пак ли ?![]()
![]()
(не разбирам от видеокарти затова питам)
![]()