Futbolische_90 написа:момчета не ви ли писна тая фифа честно !? от 3 год насам играта няма никви промени 1 и съща е сека година минавайте на пес няма да сгрешите
Аз играх 2 мача на фифа 2009 докато излезе песа и после само пес

Futbolische_90 написа:момчета не ви ли писна тая фифа честно !? от 3 год насам играта няма никви промени 1 и съща е сека година минавайте на пес няма да сгрешите
Ще ти пиша по скаип дай си го на лично ще ти обясня мен ми лагва много на нормал но на Лоу е по-добреbez_ime444 написа:тая ГТА 4 я имам ама немога да я инсталирам иначе покривам изискванията що така незнам само сиидвам 150 ГБ от ния съм качил
Много огромна беше топкатаbez_ime444 написа:аз последно играх фифа 08 после минах на пес ама фифа 09 не беше лоша топката беше неква грамадна и графиката беше добра от 08 сега ше я видиме 10
нормално като за тях !David_Villa написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тея от ЕА качвали демото в сайта и били стигнали до 98 проццента и сарвара багна
И сега сигурно още 2 - 3 часа докато го качат и те такаDavid_Villa написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тея от ЕА качвали демото в сайта и били стигнали до 98 проццента и сарвара багна
__SaNd1__ написа:И сега сигурно още 2 - 3 часа докато го качат и те такаDavid_Villa написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()