След доста игра с пача и фикса реших да обопщя положителните и негативните страни на двете допълнения:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
1.Добавяне на БГ отборите в Pro Evolution Soccer 2008
2.Хубаво меню(Тук някой хора няма да се съгласят с мен,но на мен ми харесва много.)
3.Добра нова трева.
4.Добър скорборд
5.Добри екипи
6.Добри нови топки(без Ротейро)
7.Добри лица.
8.Добри скандирания на "грандовете" ни.
9.Страхотен саунд,макар че някой от песните не съм ги чул веднъж.
1.Объркани състави.(Най-големият минус.Само той може да те откаже да играеш.Имам в предвид липсващи футболисти,грешни постове,вратари полеви играчи или обратното, дублирани футболисти-Кюмурджиев Локо Пд и Славия.Също така и на нац. отбора на Германия там е пълна простотия даже не ми се занимаваше да го оправям.За други не съм гледал.)
2.Доста слаби или завишени показатели на някой футболисти.
3.Графични бъгове.
4.Всякви други бъгове.(Продължението на скорборда,ебащия съдия и тнт.)
5.Изключително дразнещо е,че не са премахнато произношението на имената на футболистите,на мястото на който сте сложили наще "хубавци".
6.Изключително лоши скандирания(само пръщят) на отборите различни от "грандовете".
7.Нз кой е правил екипите на Пума на нац. отбора,но графиката на номерата не съответства с истинсия модел.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!