Аз мисля, че ще бъде доста по-добра от ФИФА 08 и ще има доста нови неща.
П.П. Ако може само да направите един раздел UEFA EURO 2008 и да преместите темата вътре.

Би трябвало да излезе месец Май.Galen написа:Кога ще излиза тази игра?
Едва ли.....Silvera написа:както говориме за евро 2008 световното 2006 беше със 3д публика а ма кво стана немаше я в фифа 07 е ми може да ни дадт яка игра![]()
![]()
Възможно е, понеже виж как се изложиха с FIFA 08. Може да са решили да се реваншират.BaLkI написа:Едва ли.....Silvera написа:както говориме за евро 2008 световното 2006 беше със 3д публика а ма кво стана немаше я в фифа 07 е ми може да ни дадт яка игра![]()
![]()
Те и с 2004 (до 2008вкл.) се изложиха , ама и до сега не са се реванширари ... Единствената която съм играл повече от 10 часа е 2006 и то не PC вариянта ами PS2vili4kata написа:Възможно е, понеже виж как се изложиха с FIFA 08. Може да са решили да се реваншират.BaLkI написа:Едва ли.....Silvera написа:както говориме за евро 2008 световното 2006 беше със 3д публика а ма кво стана немаше я в фифа 07 е ми може да ни дадт яка игра![]()
![]()
Е, то няма много информация така като гледам...j0k3ra написа:Информация за играта
@Sportal.bgАнонсираха UEFA EURO 2008
Компания Electronic Arts, неизменния създател и издател на всевъзможни футболни серии, се кани след няколко месеца да пусне още един футболен симулатор: UEFA EURO 2008.
Още със създаването си играта е съгласувана с организационния комитет на УЕФА, което означава, че всички отбори, играчи и стадиони ще са базирани на реално съществуващи. Това ще позволи на всеки футболен фен да поведе любимият си отбор от най-ранния стадии на турнира до самия финал. Естествено, този факт, не гарантира успеха на любимият ти отбор и в реалния живот, но в крайна сметка, ще има с какво да се утешим в случай на разгром.
Засега няма много информация относно енжина на играта, но създателите ни уверяват, че той ще бъде нов и реализма ще е на ниво.
Играта ще излезе както за РС така и за ред конзоли (PS2/PS3/PSP/X360). В Европа релииза на UEFA EURO 2008 е заплануван за 11 април. А дали ще стане дисциплина от палитрата на WCG, засега не е ясно — това могат да кажат само феновете. Което ни кара да ви подсетим, че още можете да гласувате за дисциплините на официалният сайт на WCG. http://www.worldcybergames.com/
За компютър (РС) играта няма да излиза.fifa08 написа:не е тука мястото ама някой може ли да каже кога ще излезе фифа стрийт 3 за комп. и за пс2??
Ами аз на мачовете от Премиършип гледам отстрани на рекламите пишеше на 22,значи вече е излязлаvili4kata написа:За компютър (РС) играта няма да излиза.fifa08 написа:не е тука мястото ама някой може ли да каже кога ще излезе фифа стрийт 3 за комп. и за пс2??А за PS - не знам...
Най-вероятно на 22-ри е за чужбина, а тук ще излезе по-късно.XaXo написа:Ами аз на мачовете от Премиършип гледам отстрани на рекламите пишеше на 22,значи вече е излязлаvili4kata написа:За компютър (РС) играта няма да излиза.fifa08 написа:не е тука мястото ама някой може ли да каже кога ще излезе фифа стрийт 3 за комп. и за пс2??А за PS - не знам...