ами виж директорията където си екстрактнал файловете и там траа да има DXSETUP пускаш го инсталваш и тва е. Ако не стане ми пиши на ronaldinho2037(skype).
Впечатленията на Ники в2:
Вратарите са огромни дебили, Жулио Сезар си вкара автогол при едно центриране щот близо до него беше Aguero

, понякога обаче спасяват страшни положения, като цяло играта на компютъра много контрастира, понякога напраи някой як дрибъл понякога забравя топката

В един мач Португалия - Бразилия(които са направени слаби), Жуан от бразилците след мое центриране от корнер спира на гърди, тръгва към свойта врата и от около метър връща на вратаря и си вкарва автогол

. А пък веднъж връщам от центъра назад като контролирам Пуйол, топката удря Касияс в крака, отскача удря го по главата, отива към вратата той тръгва да я гони и я бута в мрежата(която е много яка)

. Не знам дали това има нещо общо с детайлите но предполагам че няма(играя на Low, на Regular). Иначе много реални са направени пасовете, в някои ситуации е по трудно да направиш точен пас. Темпото също е подобрено, като в истински мач. Като цяло играта е много яка макари на Low, като изключим проблемите с екипите и сенките на играчите и тва че няма публика

. Дузпите ме кефат как като си вратар ги гледаш отзад

. Лицата пък са се едно е фифа

. След малко ше постна линк към един архив с шотове на Low. Имам една молба към по разбиращите от мен - изгодно видео на което да играя на хай без лаг че сега на медиум ми лаги здраво а да не говорим че на хай не ме пуска да го избера. Слота ми е AGP да не е много скъпа за да убеда наще
Изтегли архива с шотовете(ниво на детайлност - Low)