Вярно си е. Да не говорим, че за цял сезон дето изиграх скиловете не им мръднаха изобщо.Rubo написа:наистина не е честно Карачанаков и Черни(за първия сезон си качиха скила с 4-5) да са с такъв потенциал, а юношите на Левски да са толкова зле
Има си тема и там хората са показали коя фифа да се тегли и кой крак, но кой да погледне ???cazorla19 написа:има ли вече яснота на кой версия с кой крак ще ми работи кариерата на 100% или още нищо
и къде го пише, приятелю????Doktor написа:Има си тема и там хората са показали коя фифа да се тегли и кой крак, но кой да погледне ???cazorla19 написа:има ли вече яснота на кой версия с кой крак ще ми работи кариерата на 100% или още нищо
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=228&t=3807cazorla19 написа:и къде го пише, приятелю????Doktor написа:Има си тема и там хората са показали коя фифа да се тегли и кой крак, но кой да погледне ???cazorla19 написа:има ли вече яснота на кой версия с кой крак ще ми работи кариерата на 100% или още нищо
Напълно възможно е, защото патча се чете по друг начин. На него не му влияе каква е базата или файловете на релиза. ФИФА-та първо чете патча и след това всичко останало.Xaugyk написа:Как може да си сложил моднатата фифа и да нямаш проблеми?Май малко послъгваш ми се струва
Изхвърля ли те след като поиграеш по продължително или ?IvanDeyanov написа:Здравейте отново от мен.
Снощи играх цяла вечер - Пача е страхотен, големи благодарносите за поредна година на БФЛ и това което правите.
Нямам никакви бъгове, сечове и т.н. Имах проблем с исталирането, но после си свалих тази версия на ФИФА и всичко си заспа: -> http://zamunda.net/details.php?id=395161&hit=1
Имам само нещо да кажа на създателите, като фен на ФИФА от 2002 година играещ редовно:
1.Мисля, че сте направили отборите много ама много слаби българските , както и скила на топ играчите им е много нисъл (за мен).
2.Поздравления за лицата и стадионите - евала !!!
3.Мисля, че ще е яко да вкарата и отборите от Б група, някой стадион - примерно БАНСКО, които ме радват тази година или ДУНАВ - помислете над това.
И към всички на които им лагва, сече , тресе: - КУПЕТЕ СИ НОВИ ПЦТА И ВСИЧКО ЩЕ ВИ Е НАРЕД. АЗ СЪМ СЪС 8 ГБ РАМ , 1 ТЕРАБАЙТ МЯСТО, ПРОЦЕСОР 4 ЯДРЕН 2.6 гигахерца. Купете си свестни машини и няма да имате ядове !!!
ForeverRed31 написа:
Изхвърля ли те след като поиграеш по продължително или ?
Това е единственият минус на пача. Да се пипне скила на играчите..прекалено е слаб, както и на играчи като Марисинио едва -72 е ,а реално е поне 74-5 , както и Джуниор 11 номер от Лудогорец е 66 ,а иначе е поне 70.... А за Божинов... хаха реално е 67Doktor написа:Забелязах много разлики, които сте допуснали с овералите на играчите.
Започвам с Владо Гаджев:
Вие сте го направили 67 скил, а от ЕА са го направили 69. Ще ви давам снимки на играчите, които намерих във оригиналната фифа, за да ги оправите за фикса.
Рафаел Бастос сте го направили 67, а от ЕА е 71:
Валери Божинов сте го направили 67, а от ЕА е 70:
Имам снимките и на много други играчи, ако мислите, че съм бил полезен ми кажете и ще пусна и останалите.
Най-реално си е от ЕА и затова слагам снимките, а това дали ще го оправят във фикса си е техен проблем. Ако искат пак казвам ще сложа и други снимки на играчите, които открих.IvanDeyanov написа:Това е единственият минус на пача. Да се пипне скила на играчите..прекалено е слаб, както и на играчи като Марисинио едва -72 е ,а реално е поне 74-5 , както и Джуниор 11 номер от Лудогорец е 66 ,а иначе е поне 70.... А за Божинов... хаха реално е 67![]()
![]()
Doktor написа:Най-реално си е от ЕА и затова слагам снимките, а това дали ще го оправят във фикса си е техен проблем. Ако искат пак казвам ще сложа и други снимки на играчите, които открих.IvanDeyanov написа:Това е единственият минус на пача. Да се пипне скила на играчите..прекалено е слаб, както и на играчи като Марисинио едва -72 е ,а реално е поне 74-5 , както и Джуниор 11 номер от Лудогорец е 66 ,а иначе е поне 70.... А за Божинов... хаха реално е 67![]()
![]()
Например Гъргоров са го направи 69, а от ЕА е 71. И наистина по-реално за него да е 71, защото точно той движи играта на отбора.IvanDeyanov написа:На някой са сложили реално според мен - примера БОЖИНОВ и т.н. за други няма значение.