ок ама към колко часа ще долу горе ще го пуснеш и ще пречили нещо на пача кат го инсталира ме или не ??root4rulez написа:уТРЕ

ок ама към колко часа ще долу горе ще го пуснеш и ще пречили нещо на пача кат го инсталира ме или не ??root4rulez написа:уТРЕ
Ако махнеш от пача новия геймплей няма да е злеroot4rulez написа:ПАТЧА ВКЛЮЧВА:siska93 написа:кога ще го пуснеш долу горе ??root4rulez написа:В момента правя инсталатор утре го пусками какво ще включва ?/
350 НОВИ ЛИЦА НА ИГРАЧИТЕ ВЪВ ФИФА 12
100 ТАТУИРОВКИ НА ИГРАЧИТЕ ВЪВ ФИФА 12
РЕКЛАМНИ ПАНА НА ВСИЧКИ ОТБОРИ ВЪВ ФИФА 12
СКОРБОРДОВЕ И ПОП-ЪПС НА ВСИЧКИ ПЪРВЕНСТВА
НОВ ГЕЙЛПЛЕЙ - REGULARCAT & FIDEL
НОВА 3Д ГРАФИКА, ТРЕВА, ТЕЛА НА ИГРАЧИТЕ + SWEET EFECT
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ОПРАВЕНИ НЕЩА ВЪВ БФЛ ФИФА 12 ВЕРСИЯ 2:
ОПРАВЕН Е БЪГА С КРАШВАНЕТО - ВЕЧЕ ИГРАТА НЕ ИЗХВЪРЛЯ
ОПРАВЕН Е БЪГА КАТО СТАНЕШ ШАМПИОН ИГРАЕШ В ШЛ, А НЕ КАКТО БЕШЕ В ЛИГА ЕВРОПА
ПЕСНИ НА АГИТКАТА НА ЛЕВСКИ
SCOREBOARD - TV 7
ИМА ОЩЕ НЕЩА ЗА ДООПРАВЯНЕ, НО ТО ЩЕ БЪДЕ ВЪВ ВЕРСИЯ 2.0
Направил го е с основа бъгавия пач на БФЛ + други пачове на хора, които едва ли е питал (от soccegaming, moddingway и т.н.). Сменил е ИДтата на българската и полската лига, което прецаква Career Mode.lyachi написа:хахахаха.....евала на бате root4rulez, който за 2 седмици е направил всички тея неща(+ даде инфо и кога ще качи update-a), а хората от бфл за 4 месеца направо се осраха с тоя бъгав пач, при които липсваха играчи, изхвърляше от играта, уменията на играчите бяха тотално сбъркани и т.н. Дори и ако update-а не е кой знае к'во, пак е похвално !![]()
![]()
пич аз сам играл и аз по 2 пати мач но ми се е случвало да играя 4-5 мача и чак на 6-ти ме изхвърля и защо става така не знам и на тъпото е че като свърших сезона и станах шампион не играя в шампионска лига а ми играя в лига европа и тва е много тъпо на пача аXaugyk написа:Абе какъв край на сезона на мен на всеки мач при фал ме изхвърля.Един мач го играя по 2-3 пъти...
мда и аз направих това с ИД-тата и определено прецаква кариерата ,още при самото стартиране ме изхвърля , но това не значи че фикса root4rulez няма да става за нищо и с радост бих го свалил да го пробвам . И Доминатор няма значение от къде какво сваля (поне за нас феновете) важното е че момчето явно доста разбира и знае какво прави и няма да е лошо да го вземете в екипа на БФЛ , незнам по какъв критерии става това но мисля че root4rulez има доста мерак да се занимава с това ,а явно има и време и мисля ,че ще ви е от полза .Лично мое мнение без да ангажирам никогоDoMiNaToR написа:Направил го е с основа бъгавия пач на БФЛ + други пачове на хора, които едва ли е питал (от soccegaming, moddingway и т.н.). Сменил е ИДтата на българската и полската лига, което прецаква Career Mode.lyachi написа:хахахаха.....евала на бате root4rulez, който за 2 седмици е направил всички тея неща(+ даде инфо и кога ще качи update-a), а хората от бфл за 4 месеца направо се осраха с тоя бъгав пач, при които липсваха играчи, изхвърляше от играта, уменията на играчите бяха тотално сбъркани и т.н. Дори и ако update-а не е кой знае к'во, пак е похвално !![]()
![]()
Търся от какво се получава краша. Когато е готово ще има ъпдейт сигурно.
И в какво се състои едитването?jacksparrow написа:Момчета сега приключих едитването на БФЛ ФИФА12 версия 2 ! Днес ще я изпробвам и ако няма проблеми и разбирасе ДОМИНАТОР няма нищо против ще я споделя с вас!
jacksparrow написа:Едитнал съм
1.Данните на играчите
2.Проблема при Б групата
3.Добавил съм още 2D мини лица и още неща....
Оправил съм гоXaugyk написа:jacksparrow написа:Едитнал съм
1.Данните на играчите
2.Проблема при Б групата
То и аз моите играчи съм ги едитвал (а и не само тях) но за мен най-важният проблем в момнта е крашът при фаул...
Как?Сигурен ли си че е станало?И аз опитвах различни начини,1-2 мача ок и после пак старата песенjacksparrow написа:Оправил съм гоXaugyk написа:jacksparrow написа:Едитнал съм
1.Данните на играчите
2.Проблема при Б групата
То и аз моите играчи съм ги едитвал (а и не само тях) но за мен най-важният проблем в момнта е крашът при фаул...
ДА!Как?Сигурен ли си че е станало?И аз опитвах различни начини,1-2 мача ок и после пак старата песен