BFL FIFA 12 Release
-
Re: BFL FIFA 12 Release
Ползвайте revolution mod by scouser и можете сами да си ги добавите
линк: http://www.gamefront.com/files/21458041 ... by+scouser
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=210&t=3693 FIFA12 FULL MODED BY ROOT4RULEZ
-
Аз питам за втората версия първата изобщо не съм я играл чакам втората и за това попитах! 

-
това за новият пач ли се отнася или за парвият пачroot4rulez написа:Ползвайте revolution mod by scouser и можете сами да си ги добавите

-
- Обратна връзка:
Не знам как ще ги направиш плей-офите щом ще е една Б група. От А група изпадат 3 отбора директно.DoMiNaToR написа:Пач ще има, разбира се. Оправих проблема с Б Групите, но се наложи да ги обединя в една. Друг вариант няма. За сега всичко работи добре. Остава да направя плей-офите за влизане в А Група и да се оправят овералите на още няколко клуба. Предполагам, че до 10-11-12 ще имаме готов пач.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
това за новият пач ли се отнася или за парвият пач

-
Това е адон с който можете да си добавяте стадиони,екипи,песни на агитките и т.н. без да се пипа базата данни няма нищо общо с първият пач
http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=210&t=3693 FIFA12 FULL MODED BY ROOT4RULEZ
-
Нови екипи ще има ли примерно се сещам че Лудогорец имат спонсор на фланелките, а есента нямаха ?
-
Само да попитам , разбрах , че ще има зимните трансфери на ЕА , но ще има ли и трансферите на БГ отборите ???
-
Ще има трансферите и на БГ отборите
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Ще има всички промени по екипите, които са известни до момента на пускането на пача.__SaNd1__ написа:Нови екипи ще има ли примерно се сещам че Лудогорец имат спонсор на фланелките, а есента нямаха ?
-
Ще има ли песните на отборите? Ще пеят ли феновете 

-
Има ли шанс да излезе утре,
други-ден ?
П.П Знам кога излиза !
други-ден ?
П.П Знам кога излиза !
Последно промяна от JoJko на 07 Апр 2012 20:03, променено общо 1 път.
-
Доминатор,плс помогни ми! Имам следния проблем: допреди месец фифа 12 регенератора ми работеше перфектно,но правих чистка на Диск "С" и изтрих папката на програмката. Сега като се пробвам да си инсталирам нещо от Фифа патч или Фифа инфинити и ми показва някаква грешка че не може да намери някаква пътека. Пробвах се да инсталирам регенератора отново,но дава същата грешка и се затваря. Ще съм ти благодарен ако помогнеш 

-
niksonvr1 написа:Доминатор,плс помогни ми! Имам следния проблем: допреди месец фифа 12 регенератора ми работеше перфектно,но правих чистка на Диск "С" и изтрих папката на програмката. Сега като се пробвам да си инсталирам нещо от Фифа патч или Фифа инфинити и ми показва някаква грешка че не може да намери някаква пътека. Пробвах се да инсталирам регенератора отново,но дава същата грешка и се затваря. Ще съм ти благодарен ако помогнеш
До tinobg: Ще има песните на агитките
До JoJko: Ще излезе на 10-11-12 април както се написано малко по-назад в страниците.
До niksonvr1: Като пускаш регенератора дори да ти даде грешка даваш дясно копче върху него и после трябва да има едно Find Path или нещо от сорта.. просто даваш къде си записал Фифата и се оправя

-
Последен въпорс относно Б Група - имаше отбори мисля, че 2 които се отказаха от участие няма да ги има нали колко отбора ще има в Б Група(тъй или иначе от новия сезон е единна така, че по-добре сте я направили единна и да няма проблеми) ? Поздрави
EDIT: ОК мерси за отговора 

Последно промяна от __SaNd1__ на 07 Апр 2012 23:54, променено общо 1 път.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Ще има всички отбори от началото на сезона. Отказалите се отбори няма да имат зимни трансфери, а ще са със съставите като в първата версия на пача.__SaNd1__ написа:Последен въпорс относно Б Група - имаше отбори мисля, че 2 които се отказаха от участие няма да ги има нали колко отбора ще има в Б Група(тъй или иначе от новия сезон е единна така, че по-добре сте я направили единна и да няма проблеми) ? Поздрави
-
Аз искам само да оправите проблема със изхвърлянето от играта защото наистина това е най-неприятното от първата версия, а вече каквото се направи друго все ще е добре 

Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
-
И аз искам този проблем да се оправи да не ми излиза от игратааа??Diesel написа:Аз искам само да оправите проблема със изхвърлянето от играта защото наистина това е най-неприятното от първата версия, а вече каквото се направи друго все ще е добре

-
При мен също се появи този проблемsiska93 написа:И аз искам този проблем да се оправи да не ми излиза от игратааа??Diesel написа:Аз искам само да оправите проблема със изхвърлянето от играта защото наистина това е най-неприятното от първата версия, а вече каквото се направи друго все ще е добре

-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
JoJko написа:Аз искам само да оправите проблема със изхвърлянето от играта защото наистина това е най-неприятното от първата версия, а вече каквото се направи друго все ще е добре
siska93 написа:И аз искам този проблем да се оправи да не ми излиза от игратааа??
Къде и кога се появява този проблем?Diesel написа:При мен също се появи този проблем