тасевски

калво

мулдер

За жалост да!Deco написа:Леле, тука форума тотално е замрял... Ни вест,ни кост. А си спомням за БФЛ ФИФА 07,08,09,10 сигурно по 30 страници и повече се изписваха.
На Левски има, направи на Миньорroot4rulez написа:Аз се заемам да направя лицата на Левски, като съм готов давам линк тук
Това е защото тогава имаше информация и т.н. А сега какво??? Едно голямо нищо. Поне се надявам това криене на информация и т.н. да ни донесе един добър пач.Deco написа:Леле, тука форума тотално е замрял... Ни вест,ни кост. А си спомням за БФЛ ФИФА 07,08,09,10 сигурно по 30 страници и повече се изписваха.
Rubo написа:На Левски има, направи на Миньорroot4rulez написа:Аз се заемам да направя лицата на Левски, като съм готов давам линк тук![]()
![]()
Аз работя с фейс ген моделер и 3д студио, не с фотошопflaboy написа:Със сигурност лицата са добри и то доста (даже ми се струва че са монтаж с фотошоп),но определено прическите не се връзват изобщо ,поработи над тях ,но определено не спирай да правиш лица
Аз ще ти отговоря причината е една и тя е че ЕА снимат всеки един човек (който е с реално лице) и няма как всички играчи да отидат да ги снимат и т.н. а и там те го правят за повечко времеquese написа:root4rulez - Добре става браво,а защо при положение че направата на едно лице отнема около 1 час. в самата фифа има само 500-600 футболиста с реални лица,при положение че в самата база на фифа има над 15 хил.футболиста ?