Мисля, че ще е хубаво и да се оправи националността на някои от играчите, също и бъга с изхвърлянето от играта..bobotir написа:jacksparrow написа:Здравейте, първо искам да пожелая весело посрещане на новата година на всички. Така ДОМИНАТОР патча е супер но има няколко нещa по коитo трябва да се работи 1.Стадионите 2.Да се добавят снимки на играчите и 3.Истински лица на играчите и реферите всичко друго е супер ще ги има ли тези неща които изброих в втората версия ? Мерси за обърнатото време.[/quot
Ще бъдем благодарни и ако се добавят песните на агитките
BFL FIFA 12 Release
-
Re: BFL FIFA 12 Release
-
Смешна работа Зику 73, Гаджев 75
, Мораеш и Делев по 69, а Арс - 70
Бандаловски 69.. какви са тия скилове кой ги е мислил?

CSKA 4ever
-
Защо когато получа червен картон ме изхвърля от играта?
-
ДОМИНАТОР нещато които трябва да има във втората версия според мен са Стадионите, Да се добавят снимки на играчите, Истински лица на играчите и реферите,песните на агитките, да се оправи проблема с Б групите, да се оправят националностите на футболистите също и бъга с изхвърлянето от играта и скиловете на играчите ! Да очакваме ли тези неща в втората версия ? Мерси за обърнатото време.
А и ако може да кажеш горе доло дата 

-
Има ли как да се играе пача без да се трият старите сейфове, и ако не сте сигурни в това, възможно ли е да се изтрие пачът, ако се наложи без да навреди на файловете на играта ?
-
- Обратна връзка:
Опитай да си бекъпнеш сейвовете, преинсталирай играта и си ги сложи пак. 

-
Здравейте. Имам проблеми с играта. Играя кариера с ЦСКА и в трансферния прозорец като написах да търси играчи с името Iliev ме изхвърли от играта 2-3 пъти. След това реших да трансферирам играч от западна Б група, но като пуснах търсенето и ме изхвърли пак. Също така много бави понякога на екипите преди мача. Ако може да се оптимизира това малко за втората версия на пача. Също ако може да се сложат реални лица на играчите
Благодаря.
ПП: Какъв е този нападател на ЧМ Поморие, с повече скилс от Зику
Добавка: Защо нямаме Шеридън в ЦСКА, все пак е наша собственост?

ПП: Какъв е този нападател на ЧМ Поморие, с повече скилс от Зику

Добавка: Защо нямаме Шеридън в ЦСКА, все пак е наша собственост?
-
Абе не знам къв е тоо нападател на Поморие ама аз съм го взел в ЦСКА и си играе момчето 

Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
-
То и аз ама ми излезе 5 500 000 евро
-
Патча е добър ,като изключим факта че изхвърля от време на време ,само не разбирам защо резервните екипи на Левски сте ги направили бяло-сини ,мисля че трябваше да са са изцяло в бяло (поне в няколкото мача в които играха с резервния бяха изцяло в бяло ) ,мисля че във втората версия на патча това също може да се поправи ,а бяло-синия да остане като 3-ти екип ,Искам да попитам също нормално ли е след инсталацията на патча да не се поевяват никакви файлове в директорията на фифата ,защото аз поне не виждам никаде такива .Също така незнам дали е мястото тук нo Creation Master 12 излезе но нещо не иска да отваря фифата ,незнам дали е заради патча на БФЛ или като цяло зардаи самата фифа ,но пише че играта не е инсталирана коректно ,моля някой ако е свалил програмката да каже дали има същия проблем
.

You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
CM е направена да търси директорията на играта в регистъра на Windows. Пиратските версии, които ние имаме не слагат никакви ключове в регистъра и затова CM не може да я намери. По-късно тази вечер или утре ще обясня как може да се оправи това.flaboy написа:Патча е добър ,като изключим факта че изхвърля от време на време ,само не разбирам защо резервните екипи на Левски сте ги направили бяло-сини ,мисля че трябваше да са са изцяло в бяло (поне в няколкото мача в които играха с резервния бяха изцяло в бяло ) ,мисля че във втората версия на патча това също може да се поправи ,а бяло-синия да остане като 3-ти екип ,Искам да попитам също нормално ли е след инсталацията на патча да не се поевяват никакви файлове в директорията на фифата ,защото аз поне не виждам никаде такива .Също така незнам дали е мястото тук нo Creation Master 12 излезе но нещо не иска да отваря фифата ,незнам дали е заради патча на БФЛ или като цяло зардаи самата фифа ,но пише че играта не е инсталирана коректно ,моля някой ако е свалил програмката да каже дали има същия проблем.

-
Пачът е супер, за сега съм нямал никакви проблеми
евала БФЛ за страхотната работа както всяка година
забелязах едно нещо, което може би сте пропуснали: Янис Зику го има по дефоулт в румънския национален отбор със снимка, 74ОВР и тн. Не съм го преместил още, защото се страхувам да не се бъгне нещо пача и затова да питам дали без да прецакам нещо мога да си го мръдна в състава на ЦСКА 

-
CM е направена да търси директорията на играта в регистъра на Windows. Пиратските версии, които ние имаме не слагат никакви ключове в регистъра и затова CM не може да я намери. По-късно тази вечер или утре ще обясня как може да се оправи това. 
дано успееш
,относно проблема с изхвърлянето от играта и изключването на компа понякога мисля че го оправих ,по точно разбрах защо прави така
,ако променяте приоритета на играта от диспечъра на задачите съветвам да не го правите ,при мен играта доста лагваше и се налага да му задавам висок приоритет за да спре да лаги ,но след патча на бфл явно няма нужда или му идва в повечко и ми правеше мизерии
,но все пак съм задал приоритет над нормалното и за сега проблеми няма ,дано съм помогнал на някого
,а и още нещо ,Чаворски от Левски сте го направили доста старичък ми се струва 

дано успееш

You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
били обяснил малко по-подробно за оправянето на проблема с изхвърлянето защото и аз го имамflaboy написа:CM е направена да търси директорията на играта в регистъра на Windows. Пиратските версии, които ние имаме не слагат никакви ключове в регистъра и затова CM не може да я намери. По-късно тази вечер или утре ще обясня как може да се оправи това.
дано успееш,относно проблема с изхвърлянето от играта и изключването на компа понякога мисля че го оправих ,по точно разбрах защо прави така
,ако променяте приоритета на играта от диспечъра на задачите съветвам да не го правите ,при мен играта доста лагваше и се налага да му задавам висок приоритет за да спре да лаги ,но след патча на бфл явно няма нужда или му идва в повечко и ми правеше мизерии
,но все пак съм задал приоритет над нормалното и за сега проблеми няма ,дано съм помогнал на някого
,а и още нещо ,Чаворски от Левски сте го направили доста старичък ми се струва

Да запеем дружно песента,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
-
- Обратна връзка:
А, кои стадиони ще има евентуално?DoMiNaToR написа:Това са задачите за втората версия.bobotir написа:jacksparrow написа:Здравейте, първо искам да пожелая весело посрещане на новата година на всички. Така ДОМИНАТОР патча е супер но има няколко нещa по коитo трябва да се работи 1.Стадионите 2.Да се добавят снимки на играчите и 3.Истински лица на играчите и реферите всичко друго е супер ще ги има ли тези неща които изброих в втората версия ? Мерси за обърнатото време.
Ще бъдем благодарни и ако се добавят песните на агитките
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
Забелязах още малко грешки в патча
, номерата върху шортите на Левски трябва да са на десния крачол а не на левия ,както е в случая
,също така Гаджев ,Йовов ,Станчев и Иво Иванов са Хървати а Чаворски е Ангичанин мисля
,може да има и други такива с объркани националности ,но за тях феновете на другите отбори да казват 

-
Супер е пача, само една забележка имам Куатара Мамаду от Бдин Видин е черен не е бял 

-
Предишният ми въпрос беше тъй като исках да инсталирам пача на чужд компютър, с чужди сейфове, но вече се прибрах вкъщи имам друг такъв въпрос. Имам акаунт и играя фифата онлайн, но не съм инсталирал играта от оригинален диск, а съм я свалял от нета. Ако инсталирам пача върху нея това ще промени ли онлайн съставите ми, защото предполагам, че това ще ми създаде проблем ?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
За съжаление нямам оригинална FIFA и не съм пробвал дали има проблеми.MoNteSo написа:Предишният ми въпрос беше тъй като исках да инсталирам пача на чужд компютър, с чужди сейфове, но вече се прибрах вкъщи имам друг такъв въпрос. Имам акаунт и играя фифата онлайн, но не съм инсталирал играта от оригинален диск, а съм я свалял от нета. Ако инсталирам пача върху нея това ще промени ли онлайн съставите ми, защото предполагам, че това ще ми създаде проблем ?
Ето решение за проблема с CM - http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=209&t=3661
-
- Обратна връзка:
Възможно ли е да се направи Youth Academy да изкарва наистина български кадри с български имена, а не както е в момента с некви руско полски....