Оправих се .....
FIFA 11
-
chentri
Re: FIFA 11
Защо не ми дава да си ги (Контролите) оправя вътре в играта много гадно ...... Please reenter this menu selection using the control device that you wish to adjust...???
Оправих се .....
Оправих се .....
-
cska14
Някой може ли да ми каже,защо въпреки че покривам поне минималните изсиквания на играта,като вляза още от самото меню насича.Теглил съм я от замунда.Да не би да трябва да се дръпне от официалния сайт ?
-
Marti
Аз също ги покривам и ми засича.Свали ги от двете места и ти гарантирам че е сещото,пак засича.Иначе браво играта може би е най-хубавата правена досега.
-
cska14
Лошо...иначе,да играта изглежда яка.Дано по някакъв начин да я подкараме 
-
chentri
Момчета аз си наконтих контролите ама някой може ли да ми каже с кое се правят финтовете, че всичко пробвах и не и не...... Нито с LT LB RT RB с нито едно от тези не става
?!?
-
robinho_db
как се пуска да играеш мач ве стигам до кака давам ескеип после кик оф , избирам си отбори и пускам мача и пак ми излиза един футболист и бия удари на вратара
моля помогнете
моля помогнете
-
cska14
Някой може ли да ми даде pic,с контролите за gamepad ?
-
lyachi
И при мен е така!Първоначално си стартирах играта от иконката "fifa"!Но после като видях че са объркани контролерите отидох в "fifaconfig"!После стартирах играта и насичаш!Но аз открих решението!?Просто влезнете в конфига и си го направете на "low" или "very low" !cska14 написа:Някой може ли да ми каже,защо въпреки че покривам поне минималните изсиквания на играта,като вляза още от самото меню насича.Теглил съм я от замунда.Да не би да трябва да се дръпне от официалния сайт ?
-
cska14
Но стига там до кака и дето пише start...и не знам кой бутон трябва да натисна ?
-
LeVsKi FoReVeR
Натисни Escrobinho_db написа:как се пуска да играеш мач ве стигам до кака давам ескеип после кик оф , избирам си отбори и пускам мача и пак ми излиза един футболист и бия удари на вратара
моля помогнете
-
newcastle_1892
С кое копче се правят финтовете?
-
peterx
Като че ли със стрелките стават финтовете (нещо подобно на ПЕС).
На мен не ми насича - върви си с 30 кадъра обаче на моменти много гадно трептене се получава. Все едно не съм с LCD, а със стария кинескоп на много ниско опресняване. Откъде може да е това нещо?
Демото на ПЕС 11 си хвърчи със 60 кадъра и идеално плавна и чиста картина. Дали пълната версия на Фифата няма да е малко по-оптимизирана?
На мен не ми насича - върви си с 30 кадъра обаче на моменти много гадно трептене се получава. Все едно не съм с LCD, а със стария кинескоп на много ниско опресняване. Откъде може да е това нещо?
Демото на ПЕС 11 си хвърчи със 60 кадъра и идеално плавна и чиста картина. Дали пълната версия на Фифата няма да е малко по-оптимизирана?
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
Nikitto
Много ми лагва дори и на LOW, а съм с 1гб рам ати радеон 4350 ХД и 3.7 гхс просецор моля ви за помощ!
-
lyachi
Стартирайте от "fifa.exe" , а не от "fifaconfig" !!! Дори и ако това не става, махнете отметката на "VSync" в "fifaconfig"-а!!!Nikitto написа:Много ми лагва дори и на LOW, а съм с 1гб рам ати радеон 4350 ХД и 3.7 гхс просецор моля ви за помощ!
-
rap17ka7a
- Обратна връзка:
е ако ти кажа че ти е слабо пс-то ще ми повярваш ли ?Nikitto написа:Много ми лагва дори и на LOW, а съм с 1гб рам ати радеон 4350 ХД и 3.7 гхс просецор моля ви за помощ!
-
uefacup
някой може ли да ми помогне не спира да ми дава проблем с "fifaconfig" нето мога да оправя играта как да ми върви нито контролите
-
peterx
Аз пък съм много доволен от fifaconfig
.
Там си дадох всички настройки на макс и ми изчезна трептенето, даже фреймрейта ми се качи на 60
.
Контролите най-добре си ги оправяй от самата игра (във fifaconfig става като кликнеш в кутийката на даден бутон, изтриеш номера му и напишеш този, който ти желаеш).
Финтовете пише как се правят от менюто за настройки на контролите (Skill Moves или нещо подобно беше; то е отделна секция, в която са описани почти всички финтове).
За самата игра - много съм доволен (особено след като разбрах, че няма да имам нужда от ъпгрейд
). Страхотен контрол върху футболиста, добри отигравания, подобрена система за пасове и удари, невероятна графика... За АИ-то не мога все още да коментирам (по-добре да излезе цялата игра и да изиграя 20-30 мача). На Аматьор си бия без проблеми, на Уърлд клас ме разбиха с 6:0, а на Про паднах в оспорван мач с 2:1. Така че съм оптимист, че може би ще играя този път по-дълго, преди да стане прекалено лесна играта. Но все пак съм минал само 3-4 мача и това не е мерило (да не говорим ще чак на последния си нагласих контролите като хората).
Сега се надявам да има БФЛ 11 Демо
Ако ли не, ще се чака пълната Фифа през октомври, после СМ 11, а дай Боже и БФЛ 11.
Там си дадох всички настройки на макс и ми изчезна трептенето, даже фреймрейта ми се качи на 60
Контролите най-добре си ги оправяй от самата игра (във fifaconfig става като кликнеш в кутийката на даден бутон, изтриеш номера му и напишеш този, който ти желаеш).
Финтовете пише как се правят от менюто за настройки на контролите (Skill Moves или нещо подобно беше; то е отделна секция, в която са описани почти всички финтове).
За самата игра - много съм доволен (особено след като разбрах, че няма да имам нужда от ъпгрейд
Сега се надявам да има БФЛ 11 Демо
Ако ли не, ще се чака пълната Фифа през октомври, после СМ 11, а дай Боже и БФЛ 11.
България има природни богатства, България има народ несломим,
-
georgi96vr
На нито един от вас ли не му дава Don't Send като стигне до клипчето с Кака.. ??? 
-
LeVsKi FoReVeR
Новата фифа излезе и е уникалнааа!