Аз ще разкажа моята кариера:
1. Име - Кирил Димитров
2. Първи Отбор - Стоук Сити
3. Ръст - 179 см
4. Позиция - Ляво/Дясно Крило
5. Килограми - 69 кг
Първо да кажа на какво ниво играя: Professional
Започнах като играч на Стоук Сити много убедителен сезон за мен Стоук Сити завърши на 9 място. Играча ми стана голмайстор с 19 гола, също така стана и играча с най-много асистенции (27).
В началото на втория сезон имах оферти от: Удинезе, Аякс, ПСВ Айндховен, Блякбърн, Севиля. Разбира се приех от Севиля!
Така започна и вторият ми сезон първият полусезон стоях резерва и нямах шанса да се изявя,но вторият полусезон показах, че не трябва да съм на скамейката и трябва да играя. Играх за Лига Европа там отбелязах 4 гола и 2 асистенции. В Испанското първенство отбелязах 11 гола и 6 асистенции. Със отбора на Севиля завърших на почетното 3-то място, а за Лига Европа стигнахме до Четвърт Финали.
Дотук с Севиля!!. Сензационна оферта която нямаше как да отхвърля. Имах оферта от Манчестър Сити и отново се завърнах в Англия.
Започнах сезона фантастично Манчестър Сити учавстваше в Лига Европа. Със екипа на Манчестър Сити записах 28 мача 19 гола и 7 асистенции. Отбелязах 9 гола в Лига Европа и 1 асистенция. В английското първенство завоювахме 2-ро място и отбелязах 10 гола. Сензация!. Манчестър Сити печели Лига Евопа след победа над Севиля с 3:0 (2 гола Кирил Димитров). За купата на Англия няма какво да кажа отпаднахме на Четвърт-Финали от Фулъм.
Така завърши и 3-ят ми сезон подписах нов договор с Манчестър Сити и продължавам с тях!
ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН! ДАНО ДА ВИ Е ХАРЕСАЛА КАРИЕРАТА МИ КОЯТО ТЕ ПЪРВА ЗАПОЧВА!