Pro Evolution Soccer 2010 Demo
-
Re: Pro Evolution Soccer 2010 Demo
Мерси за съвета, но все пак ще видя 

Малко глупав въпрос ама има ли някакъв нищожен шанс някоя от игрите PES2009 или 2010 да тръгне на лаптоп Toshiba A200.
Ето какво представлява въпросния лаптоп : http://www.pazaruvaj.com/prenosimi-komp ... sanie.html
Ето какво представлява въпросния лаптоп : http://www.pazaruvaj.com/prenosimi-komp ... sanie.html
-
- BFL Team™
PES 2009 ми върви на много по слабичка машина(верно че насича и е минимализиран екран ама се играе), така че няма да имаш проблеми.alex написа:Малко глупав въпрос ама има ли някакъв нищожен шанс някоя от игрите PES2009 или 2010 да тръгне на лаптоп Toshiba A200.
-
моя лаптоп е със същите параметри, почти 1:1 и 2009 ми беше всичко "OK" и ми вървеше добре на meduim графика...сега на демото на 2010 всичко ми е на "BAD" или там квото беше но пак ми върви без да ми сече изобщо на low quality така че няма да имаш проблем предполагам
Ако имах два живота, и двата бих ги дал за теб!
-
Взех си джоистик и всички игри стават с него преди малко го испуснах ...
надявам се нищо да му няма ... ето го и него ето този модел е според вас от едно испускане ще стане ли нещо?!?Да се развали нещо ... сори за глупавия въпрос ама ми е гадно щото тамън го взех!?!
ЕТО ГО -

ЕТО ГО -
-
Не вярвам, а и най-добре ти можеш да ни кажеш дали му има нещо.Просто го изпробвайNikitto написа:Взех си джоистик и всички игри стават с него преди малко го испуснах ...надявам се нищо да му няма ... ето го и него ето този модел е според вас от едно испускане ще стане ли нещо?!?Да се развали нещо ... сори за глупавия въпрос ама ми е гадно щото тамън го взех!?!
ЕТО ГО -

-
хаха споко, моя е същия, и ако нещо се изнервя докато играя е летял много далеч и нищо си му няма. вече е на 1 година някъде и е като нов...
-
Мерси, много!trkt написа:хаха споко, моя е същия, и ако нещо се изнервя докато играя е летял много далеч и нищо си му няма. вече е на 1 година някъде и е като нов...

Само че забелязвам и друго тея горните копчета, а смисъл L2 I R2, са ми странни такива сравнение с другите смисъл по-трудно се натискат така ли трябва да е, щото другите се натискат лесно пък тея по-трудно?Мерси предварително!

-
Мерси предварително,ама за каквоNikitto написа: Само че забелязвам и друго тея горните копчета, а смисъл L2 I R2, са ми странни такива сравнение с другите смисъл по-трудно се натискат така ли трябва да е, щото другите се натискат лесно пък тея по-трудно?Мерси предварително!

-
Така де ама мен въпроса ми беше към trkt, защото той има като моя джоистик и знае ...lqlqlq написа:Мерси предварително,ама за каквоNikitto написа: Само че забелязвам и друго тея горните копчета, а смисъл L2 I R2, са ми странни такива сравнение с другите смисъл по-трудно се натискат така ли трябва да е, щото другите се натискат лесно пък тея по-трудно?Мерси предварително!И така да е,и да не е няма кво да направиш.Освен ако не го отвориш не разхлабиш механизма,което не ти го препоръчвам.

-
ами, при мен са си добре, но съм играл с друг джойстик, който има "по-твърди"(в случея не Rте и Lте) копчета, и са ми казвали че са го отваряли джойстика и нищо му е нямало...така, че нищо му няма на джойстика ти, за 2-3 седмици ще им свикнеш на копчетата 

-
Добре, мерси!trkt написа:ами, при мен са си добре, но съм играл с друг джойстик, който има "по-твърди"(в случея не Rте и Lте) копчета, и са ми казвали че са го отваряли джойстика и нищо му е нямало...така, че нищо му няма на джойстика ти, за 2-3 седмици ще им свикнеш на копчетата