Дам точно затова ще е цъкам, не че и ПЕС няма да цъкам де ама все пакDavid_Villa написа:обаче наистина тоя път са испипали добре лицата.. има много голяма прилика![]()
Ами миналото лято се бех яко запалил и търсих,питах всичко за Xbox 360 и яко исках си го купя обаче накрая ми казаха и ме посъветваха да си куоя ПС 3 зашото бил по-добър и незнам кое но може би ПС-то си е ПСDavid_Villa написа:абе имам един вапрос.. щото се чудя дали да зи копувам Playstation 3 ili Xbox 360.. можете ли да ми кажете кое е по добре.. за кое е по добра фифата или са еднакви..![]()
![]()
аха .. мерси за барзия отговор..chentri написа:Ами миналото лято се бех яко запалил и търсих,питах всичко за Xbox 360 и яко исках си го купя обаче накрая ми казаха и ме посъветваха да си куоя ПС 3 зашото бил по-добър и незнам кое но може би ПС-то си е ПСDavid_Villa написа:абе имам един вапрос.. щото се чудя дали да зи копувам Playstation 3 ili Xbox 360.. можете ли да ми кажете кое е по добре.. за кое е по добра фифата или са еднакви..![]()
![]()
![]()
Всеки има различни виждания аз искам Xbox 360 но пък ме спира това,че повечето хора ми казват,че ПС 3 е по добро но не мога да кажа категорино.Но пс3 май има по добри изискванияа графиката виждаш и на ч и на другото е перфектна
да обаче сега като гледам.. никаде няма качено примерно демото на фифата за плейстейшън.. само за xbox го има..David_Villa написа:аха .. мерси за барзия отговор..chentri написа:Ами миналото лято се бех яко запалил и търсих,питах всичко за Xbox 360 и яко исках си го купя обаче накрая ми казаха и ме посъветваха да си куоя ПС 3 зашото бил по-добър и незнам кое но може би ПС-то си е ПСDavid_Villa написа:абе имам един вапрос.. щото се чудя дали да зи копувам Playstation 3 ili Xbox 360.. можете ли да ми кажете кое е по добре.. за кое е по добра фифата или са еднакви..![]()
![]()
![]()
Всеки има различни виждания аз искам Xbox 360 но пък ме спира това,че повечето хора ми казват,че ПС 3 е по добро но не мога да кажа категорино.Но пс3 май има по добри изискванияа графиката виждаш и на ч и на другото е перфектна
![]()
chentri написа:Ами миналото лято се бех яко запалил и търсих,питах всичко за Xbox 360 и яко исках си го купя обаче накрая ми казаха и ме посъветваха да си куоя ПС 3 зашото бил по-добър и незнам кое но може би ПС-то си е ПС![]()
аха .. мерси за барзия отговор..![]()
да обаче сега като гледам.. никаде няма качено примерно демото на фифата за плейстейшън.. само за xbox го има..
ам само последно да питам.. ако си зема xbox трябва да го хакна да може да ми варвят пиратските игри нали ??Ами да трудно е човек да реши!!!Но класиката си е ПС но пък и Xbox 360 не е за подценяване!
Оценка на коментара ти 3/10yambolov написа:така дойде време и аз да коментирам:
1.геймплей-много по добър от този на 09,по реално движение на играчите по терена,топката не е по голяма от главите им,по реални голове--отценка 9/10
2.лицата-просто перфектно са се справили от ЕА този път нямам забележки--отценка 10/10
3.публиката-отново нищо ново същия чаршав--отценка няма да давам защото както казах не е нищо ново
4.тревата-добре решили са да я поразнообразят и мен ми харесва,има малко кусиру затова 7/10
5.изискванията-ето тук идват големите противоречия,според мен отново са твърде високи за това което предлагат.
КАТО НАПРАВЯ РАВНОСМЕТКА,ВСЕ ПАК ТАЗИ ГОДИНА ИМАМЕ ЕДНА НОВА ИГРА,ЗА СМЕТКА НА ПРЕДНИТЕ 3
Бих казал оТценкаPunk_man написа:Оценка на коментара ти 3/10yambolov написа:така дойде време и аз да коментирам:
1.геймплей-много по добър от този на 09,по реално движение на играчите по терена,топката не е по голяма от главите им,по реални голове--отценка 9/10
2.лицата-просто перфектно са се справили от ЕА този път нямам забележки--отценка 10/10
3.публиката-отново нищо ново същия чаршав--отценка няма да давам защото както казах не е нищо ново
4.тревата-добре решили са да я поразнообразят и мен ми харесва,има малко кусиру затова 7/10
5.изискванията-ето тук идват големите противоречия,според мен отново са твърде високи за това което предлагат.
КАТО НАПРАВЯ РАВНОСМЕТКА,ВСЕ ПАК ТАЗИ ГОДИНА ИМАМЕ ЕДНА НОВА ИГРА,ЗА СМЕТКА НА ПРЕДНИТЕ 3
Оценка на правописа -1/10
Избираш си джойстика от опцийте и му нагласях копчетатаS_Gerrard написа:Някой знаели как да си наглася копчетата на демото за джойстика??![]()
Аз изиграх 1 мач с джойстик финтовете са нмого по лесни ама другото ми е трудно и за това си играя с бордаkiko_96 написа:Избираш си джойстика от опцийте и му нагласях копчетатаS_Gerrard написа:Някой знаели как да си наглася копчетата на демото за джойстика??![]()
Моят работи перфектно!