FIFA 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
Nikitto
Re: FIFA 2010
Демото ме радва и то доста сравнение с фифа 2009 е много по - добре според мен ...

-
David_Villa
-
Nikitto
Дам точно затова ще е цъкам, не че и ПЕС няма да цъкам де ама все пакDavid_Villa написа:обаче наистина тоя път са испипали добре лицата.. има много голяма прилика![]()
-
David_Villa
-
yambolov
така дойде време и аз да коментирам:
1.геймплей-много по добър от този на 09,по реално движение на играчите по терена,топката не е по голяма от главите им,по реални голове--отценка 9/10
2.лицата-просто перфектно са се справили от ЕА този път нямам забележки--отценка 10/10
3.публиката-отново нищо ново същия чаршав--отценка няма да давам защото както казах не е нищо ново
4.тревата-добре решили са да я поразнообразят и мен ми харесва,има малко кусиру затова 7/10
5.изискванията-ето тук идват големите противоречия,според мен отново са твърде високи за това което предлагат.
КАТО НАПРАВЯ РАВНОСМЕТКА,ВСЕ ПАК ТАЗИ ГОДИНА ИМАМЕ ЕДНА НОВА ИГРА,ЗА СМЕТКА НА ПРЕДНИТЕ 3
1.геймплей-много по добър от този на 09,по реално движение на играчите по терена,топката не е по голяма от главите им,по реални голове--отценка 9/10
2.лицата-просто перфектно са се справили от ЕА този път нямам забележки--отценка 10/10
3.публиката-отново нищо ново същия чаршав--отценка няма да давам защото както казах не е нищо ново
4.тревата-добре решили са да я поразнообразят и мен ми харесва,има малко кусиру затова 7/10
5.изискванията-ето тук идват големите противоречия,според мен отново са твърде високи за това което предлагат.
КАТО НАПРАВЯ РАВНОСМЕТКА,ВСЕ ПАК ТАЗИ ГОДИНА ИМАМЕ ЕДНА НОВА ИГРА,ЗА СМЕТКА НА ПРЕДНИТЕ 3
-
David_Villa
абе имам един вапрос.. щото се чудя дали да зи копувам Playstation 3 ili Xbox 360.. можете ли да ми кажете кое е по добре.. за кое е по добра фифата или са еднакви..

-
chentri
Ами миналото лято се бех яко запалил и търсих,питах всичко за Xbox 360 и яко исках си го купя обаче накрая ми казаха и ме посъветваха да си куоя ПС 3 зашото бил по-добър и незнам кое но може би ПС-то си е ПСDavid_Villa написа:абе имам един вапрос.. щото се чудя дали да зи копувам Playstation 3 ili Xbox 360.. можете ли да ми кажете кое е по добре.. за кое е по добра фифата или са еднакви..![]()
![]()
Всеки има различни виждания аз искам Xbox 360 но пък ме спира това,че повечето хора ми казват,че ПС 3 е по добро но не мога да кажа категорино.Но пс3 май има по добри изисквания
-
David_Villa
аха .. мерси за барзия отговор..chentri написа:Ами миналото лято се бех яко запалил и търсих,питах всичко за Xbox 360 и яко исках си го купя обаче накрая ми казаха и ме посъветваха да си куоя ПС 3 зашото бил по-добър и незнам кое но може би ПС-то си е ПСDavid_Villa написа:абе имам един вапрос.. щото се чудя дали да зи копувам Playstation 3 ili Xbox 360.. можете ли да ми кажете кое е по добре.. за кое е по добра фифата или са еднакви..![]()
![]()
![]()
Всеки има различни виждания аз искам Xbox 360 но пък ме спира това,че повечето хора ми казват,че ПС 3 е по добро но не мога да кажа категорино.Но пс3 май има по добри изискванияа графиката виждаш и на ч и на другото е перфектна
-
David_Villa
да обаче сега като гледам.. никаде няма качено примерно демото на фифата за плейстейшън.. само за xbox го има..David_Villa написа:аха .. мерси за барзия отговор..chentri написа:Ами миналото лято се бех яко запалил и търсих,питах всичко за Xbox 360 и яко исках си го купя обаче накрая ми казаха и ме посъветваха да си куоя ПС 3 зашото бил по-добър и незнам кое но може би ПС-то си е ПСDavid_Villa написа:абе имам един вапрос.. щото се чудя дали да зи копувам Playstation 3 ili Xbox 360.. можете ли да ми кажете кое е по добре.. за кое е по добра фифата или са еднакви..![]()
![]()
![]()
Всеки има различни виждания аз искам Xbox 360 но пък ме спира това,че повечето хора ми казват,че ПС 3 е по добро но не мога да кажа категорино.Но пс3 май има по добри изискванияа графиката виждаш и на ч и на другото е перфектна
![]()
-
chentri
Ами миналото лято се бех яко запалил и търсих,питах всичко за Xbox 360 и яко исках си го купя обаче накрая ми казаха и ме посъветваха да си куоя ПС 3 зашото бил по-добър и незнам кое но може би ПС-то си е ПС
Всеки има различни виждания аз искам Xbox 360 но пък ме спира това,че повечето хора ми казват,че ПС 3 е по добро но не мога да кажа категорино.Но пс3 май има по добри изисквания
а графиката виждаш и на ч и на другото е перфектна
[/quote]
аха .. мерси за барзия отговор..
[/quote]
да обаче сега като гледам.. никаде няма качено примерно демото на фифата за плейстейшън.. само за xbox го има..[/quote]
Ами да трудно е човек да реши!!!Но класиката си е ПС но пък и Xbox 360 не е за подценяване!
аха .. мерси за барзия отговор..
да обаче сега като гледам.. никаде няма качено примерно демото на фифата за плейстейшън.. само за xbox го има..[/quote]
Ами да трудно е човек да реши!!!Но класиката си е ПС но пък и Xbox 360 не е за подценяване!
-
David_Villa
-
David_Villa
chentri написа:Ами миналото лято се бех яко запалил и търсих,питах всичко за Xbox 360 и яко исках си го купя обаче накрая ми казаха и ме посъветваха да си куоя ПС 3 зашото бил по-добър и незнам кое но може би ПС-то си е ПС![]()
аха .. мерси за барзия отговор..![]()
да обаче сега като гледам.. никаде няма качено примерно демото на фифата за плейстейшън.. само за xbox го има..
ам само последно да питам.. ако си зема xbox трябва да го хакна да може да ми варвят пиратските игри нали ??Ами да трудно е човек да реши!!!Но класиката си е ПС но пък и Xbox 360 не е за подценяване!
-
Punk_man
Оценка на коментара ти 3/10yambolov написа:така дойде време и аз да коментирам:
Оценка на правописа -1/10
Levski_forever на 25 Дек 2007 23:04 : Ше цитирам един пич "Божеее...дай ми нож да се гръмна!" 
-
sv3nc3
- BFL Team™
Бих казал оТценкаPunk_man написа:Оценка на коментара ти 3/10yambolov написа:така дойде време и аз да коментирам:
Оценка на правописа -1/10
Иначе ФИФА 10 е почти това което очаквах, можеби трябваше още съвсем малко да се доразвие геймплея.
-
Nikitto
За мен оценката общата като цяло е 8/10, и ще дам факти:
1.Движенията на играчите(забележете колко по - реални са)
2.Лица(за мен този път ЕА, не си оставиха ръцете и за мен специално са изключително реалистични)
3.Коментатора(много по бърборещ от всички други, в предишните версии
)
4.Много други неща с подробности но не ми се изброява пък, и + това играта не е излезнала още затова давам 8/10 оценка, мойто мнение е такова!
СКРИЙНШОТ -
ТОВА ЩОМ ЩЕ ГО ИМА ПРОСТО ЩЕ Е СУПЕР (ЗА ПС Е)
1.Движенията на играчите(забележете колко по - реални са)
2.Лица(за мен този път ЕА, не си оставиха ръцете и за мен специално са изключително реалистични)
3.Коментатора(много по бърборещ от всички други, в предишните версии
4.Много други неща с подробности но не ми се изброява пък, и + това играта не е излезнала още затова давам 8/10 оценка, мойто мнение е такова!
СКРИЙНШОТ -
ТОВА ЩОМ ЩЕ ГО ИМА ПРОСТО ЩЕ Е СУПЕР (ЗА ПС Е)
-
S_Gerrard
Някой знаели как да си наглася копчетата на демото за джойстика??

-
kiko_96
Избираш си джойстика от опцийте и му нагласях копчетатаS_Gerrard написа:Някой знаели как да си наглася копчетата на демото за джойстика??![]()
-
chentri
Аз изиграх 1 мач с джойстик финтовете са нмого по лесни ама другото ми е трудно и за това си играя с бордаkiko_96 написа:Избираш си джойстика от опцийте и му нагласях копчетатаS_Gerrard написа:Някой знаели как да си наглася копчетата на демото за джойстика??![]()
Моят работи перфектно!
-
S_Gerrard
Това го знам обаче нещо нестава,то и на 09 неставаше.Цакам например 1(W) след малко го цакна пак и тоя път дава прехварлящият пас.А пак спринта и сменянето на играчите в опцийте са както трбва а пак като почна мача и се разместват на някакви други копчета
PLS помощ