Коментара ви за Пловдивското дерби

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
bpfcpld

Коментара ви за Пловдивското дерби

Мнение от bpfcpld »

Според мен наще играха много по - добре и заслужаваха да бият
Пловдив е само наш - Отбора на Пловдив е Ботев и винаги ще е !!!
Фактите говорят сами известния вестник "Марка" , Погледнете кой е поблекувал !!!
http://forum.gong.bg/botev/viewtopic.ph ... %B0#p81728
Ето и малко снимки от дербито !
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение - Е тука се виждам и аз !
Изображение
Изображение
Изображение
УНИКАЛНО ДЕРБИ НАЙ - ДОБРОТО ЗА МЕН ЛИЧНО В БЪЛГАРИЯ :)
АЙЙ КАНАРИ !!!
MrDeqn

Re: Коментара ви за Пловдивското дерби

Мнение от MrDeqn »

Уредено... кво да е. Съдията ви спаси... Локото трябваше да бият
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

MrDeqn написа:Уредено... кво да е. Съдията ви спаси... Локото трябваше да бият
Мога да спора затова с теб , но окей лично мнение
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Според мен тази година пловдивското дерби беше на светлинни години по-хубаво от Левски - ЦСКА.Страхотна хореография и от двата отбора.Мачът просто бе страхотен за БГ.От години не бях гледал по-стойностен мач.:)
Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Е вярно че мачът беше добър. И 100% по интересен от Левски и цска, но то си се личи че играят много пари за този резултат. И като си го помислиш вече мача ти става безинтересен.

Но за агитките няма какво да се говори :) Единственото нещо което си струва да гледаш българския ни футбол
dimobs

Мнение от dimobs »

Най-много се дразня като вземете вие феновете на Ботев и Локо да се правите вече, едва ли не това са най-добрите отбори в България. Това не е най-голямато дерби в България, не е второто, не е третото... Това са два посредствени отбора :^) , какво толкова им обръщат внимание, дерби на упашкарите. Не се виждате, че и двата отбора сте за зад 10. място, ами и се мислите за много велики...
CSKA 4ever
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

dimobs написа:Най-много се дразня като вземете вие феновете на Ботев и Локо да се правите вече, едва ли не това са най-добрите отбори в България. Това не е най-голямато дерби в България, не е второто, не е третото... Това са два посредствени отбора :^) , какво толкова им обръщат внимание, дерби на упашкарите. Не се виждате, че и двата отбора сте за зад 10. място, ами и се мислите за много велики...

Пич аз съм левскаp,ама съм самокритичен.Не съм от онези тъпи фенове на Левски и ЦСКА,дето за тях няма друг отбор освен Левки или ЦСКА и те са център на вселената.
Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

elit_sofia написа: Пич аз съм левскаp,ама съм самокритичен.Не съм от онези тъпи фенове на Левски и ЦСКА,дето за тях няма друг отбор освен Левки или ЦСКА и те са център на вселената.
Не мога да те разбера :wasntme:
Това е да си почиташ отбора. Не да си Левскар и да викаш и за Славия... примерно.

Щом съм от един отбор, друг отбор няма. ( говорим за България) ;)
Последно промяна от MrDeqn на 03 Дек 2008 15:19, променено общо 1 път.
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

MrDeqn написа:
elit_sofia написа: Пич аз съм левскаp,ама съм самокритичен.Не съм от онези тъпи фенове на Левски и ЦСКА,дето за тях няма друг отбор освен Левки или ЦСКА и те са център на вселената.
Не мога да те разбера :wasntme:
Това е да си почиташ отбора. Не да си Левскар и да викаш и за Славия... примерно.

Щом съм от един отбор, друг отбор няма. ( говорим за Българя) ;)
Ок...пич.И да ти кажа,че се пише БългарИя а не Българя.
Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Объркал съм се.
ultras_libery

Мнение от ultras_libery »

dimobs@ Момче,няма истинско дерби в което се гледа класирането на отборите!!!Нима можеш да сравняваш "Битката за Пловдив" и софийското "вечно дерби"...В дербитата се трябва да покажеш любовта си към отбора не да викаш против другия (смятам,че ме разбра много добре,аз никога няма да кажа к*р за Левски,най-малкото че това е неуважение към един от най-великите български революционери и патриоти,демек ако и тва неразбра НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ТВОЯТА РОДИНА,ОСВЕН АКО НЕ СИ ПОМАК ИЛИ МАНГАЛ)...Пловдивските футболисти играят със сърце,не като вашите само заради парите,дерби във "В" група може да бъде по-интересно от вашето...Даже и пловдивските футболисти да седнат и да си намажат филийка на терена пак ще бъде по-интересно!Или не си гледал мача или си съвършен комплексар...
MrDeqn@ Пич (тва ще се старая да го кажа повече като неутрален отколкото като фен на Ботев) буферите не бяха по-добри,имахме доста повече положения и играхме до край те се отказаха при 2:2,и вярвай в квото си искаш,но ако погледнеш в реалността в този мач неможе да играят роля партите...
зрители в пловдив-15 000
зрители в софия-11 000
пловдивска хореография-несравнима,страхотни знамена,застави,факли,димки и нонстоп пеене...
софийска хореографиа-никво пеене,само няколко застави който бяха насочени не за подкрепа на твоя отбор а срещу него...
пловдивски футбол-сърцата,динамична и истинска игра
софиийски футбол-безинтересна,скучна и повлияна от парите игра,без никакви положения...
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

ultras_libery написа: пловдивска хореография-несравнима,страхотни знамена,застави,факли,димки и нонстоп пеене...
софийска хореографиа-никво пеене,само няколко застави който бяха насочени не за подкрепа на твоя отбор а срещу него...
Tова може да го каже само човек, който не е бил на Левски - ЦСКА. Преди да пишеш се информирай, попитай, помисли и после пиши! Айде със здраве!
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ultras_libery

същото мога да кажа и за теб ;) , едва ли си бил на Ботев-Локо :hi: :hi:
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Дерби между последният и пред последният
Боже, боже... Даже Левски - Славия е по- голямо дерби, щото това че се събират хора не прави мача дерби- дерби го правят традициите ;) и имената на отборите.. Щото Левскари и ЦСКА-ри има в цяла българия, а фенове на Ботев само в Пловдив И във Враца- на (Ботев враца :rofl: )
ЛЕВСКИ СОФИЯ
dimobs

Мнение от dimobs »

Gogo_t написа::rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Дерби между последният и пред последният
Боже, боже... Даже Левски - Славия е по- голямо дерби, щото това че се събират хора не прави мача дерби- дерби го правят традициите ;) и имената на отборите.. Щото Левскари и ЦСКА-ри има в цяла българия, а фенове на Ботев само в Пловдив И във Враца- на (Ботев враца :rofl: )
Абсолютно правилно ;). За мен никога Ботев - Локомотив няма да е дерби, най-малкото, защото това са два от най-слабите отбори в "А" група ;).
CSKA 4ever
ultras_libery

Абе пичове,осъзнайте се малко кви глупости говорите,нима смятате,че дерби се постига само когато отобрите са на челните места :o и че най-старият футболен клуб в България няма традиций и че един от най-успелите провинциални отбори няма успехи,че хора това дерби е по-старо Левски-ЦСКА,как може да няма традиций,като не сте наясно не пишете простотий...
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

ultras_libery написа:Абе пичове,осъзнайте се малко кви глупости говорите,нима смятате,че дерби се постига само когато отобрите са на челните места :o и че най-старият футболен клуб в България няма традиций и че един от най-успелите провинциални отбори няма успехи,че хора това дерби е по-старо Левски-ЦСКА,как може да няма традиций,като не сте наясно не пишете простотий...
какъв отбор е ботев бе ?
Какъв отбор е Локото ?
какви са им успехите, и на двата отбора на веднъж не са ми толкова успехите колкото на Левски или ЦАСКА за 5 години :D
И за какв дебри се говори ? Дерби си е в Пловдив, за мен е просто един мач на два слаби отбора със самочувствие, което не отговаря на ешалона им :giggle:

Ботев
* 2 пъти шампион на България - 1929, 1967
* 2 пъти вицешампион - 1963, 1986
* 12 бронзов медалист - 1930 (3 място), 1943 (3 място), 1957, 1961, 1981, 1983, 1985, 1987, 1988, 1992, 1993, 1994
* 2 пъти носител на Националната купа - 1962, 1981
* 8 пъти финалист за Националната купа - 1947, 1956, 1963, 1964, 1984, 1991, 1993, 1995
* Носител на Балканската клубна купа - 1972
* Носител на купа "Тримонциум" - 1943, 1984, 1987, 1989
* Градски първенец на Пловдив - 1926, 1927, 1928, 1929, 1930, 1936, 1939
* Областен Първенец - 1929, 1936, 1945, 1947
Да ви имам традициите :D

Славия
* Шампион на България (1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.)
* Вицешампион (1926-титлата е присъдена служебно на Владислав (Варна), 1932, 1934, 1950, 1954, 1955, 1959, 1967, 1980 и 1990 г.)
* Дванайсеткратен бронзов медалист (1940, 1942, 1964, 1965, 1966, 1970, 1973, 1975, 1982, 1986, 1992 и 1997 г.)
* Единайсеткратен носител на Националната купа (1928, 1930, 1936, 1943, 1952, 1963, 1964, 1966, 1975, 1980 и 1996 г.)
* Финалист за Националната купа (1926, 1932, 1934, 1954, 1972, 1981 г.)
* Трето място за Националната купа (1990 г.)
* Шампион на столицата: в годините, когато столичното първенство е предшествало държавното (1922, 1923, 1926, 1927, 1928, 1930, 1932, 1934 и 1936 г.)
* Седемкратен участник в КНК. Първият български отбор, класирал се на полуфинал за КНК — през 1967 г. — губи от Глазгоу Рейнджърс. Четвъртфиналист през 1981 г.
* Десеткратен участник в УЕФА. През 1969 г. Славия отстранява Валенсия (Испания).
* Двукратен балкански клубен шампион (1986 и 1988 г.). Финалист през 1977 г.
* Носител на Купа Интертото през 1977 г.
И ?
Ами Левски ?
Ами ЦСКА?
Осъзнайте се, че никой в българия не ви бръсне за ******* и само вие си мислете че сте дерби :D Както и "Варненското дерби" и вяскакви такива дербита..
Да кажеш, че е дерби за Пловдив- да, но да говориш глупости, че е по- голямо дерби от Левски- ЦСКА двата български ГРАНДА, анй- известните отбори на България- това е несериозно :^) Най- малкото защото Ботев и Локо имат да кажем 400 000 фенова, а Левски и ЦСКА 6 МИЛИОНА :hi:
ЛЕВСКИ СОФИЯ
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Едно е пловдивското дерби локо - ботев, друго е Дербито на България ; Левски - Цска. :)

зрители в пловдив-15 000
зрители в софия-11 000
пловдивска хореография-несравнима,страхотни знамена,застави,факли,димки и нонстоп пеене...
пловдивски футбол-сърцата,динамична и истинска игра
софиийски футбол-безинтересна,скучна и повлияна от парите игра,без никакви положения...

Въобще гледа ли мача?

http://zazz.bg/play:469fa66f

http://zazz.bg/play:864e88de
ultras_libery

Да ви еба във филмаджийте !!!То наистина е много гадно да си фен столичните (както каза гогот) "ГРАНДОВЕ"...
Най-доброто Дерби в България - това между Ботев и Локомотив за поредна година удари в земята столичното между Левски и ЦСКА. В мразовитото време на непривтеливия стадион в четири пъти по-малък град, отново в Пловдив се събраха повече зрители, от колкото в София на модерния Национален стадион.

Двете агитки, които поредна година подкрепят отбори, борещи се за оставане, отново удариха в земята софийските агитки. Дербито сякаш се игра не 90 минути, а няколко мига, играта беше бърза, с атаки в двете посоки, а напрежението не спадна и за секунда.

Столичното, от своя страна, сякаш се проточва векове с безумните скучни подавания между централните защитници на двата отбора. За резултат да не говорим, за пореден път двата тима вкараха куп голове и изпуснаха два пъти повече.

Все пак искам да направим съпоставка със столичните си колеги (онези, за които Левски - Вихрен 2:0 е по-важен от Ботев - Локо 2:2), които миналата годи

на заявиха, че столичното Дерби ще е номер 1 дори, ако двата тима седнат на терена и си направят пикник.

Един страничен наблюдател, който дойде на Дербито, може да няма представа кои са Ботев и Локо, може двата тима да седнат на центъра и да си намажат по една филийка, но със сигурност на страничния наблюдател няма да му е скучно, а ще остане със затаен дъх само, ако гледа двете агитки. Нека заедно се насладим на феноменалната хореография, която феновете спретнаха за България.

Като още един плюс към представянето на двете агитки може да добавим и фактът, че един от най-авторитетните спортни сайтове - този на испанският вестник MARCA, е добавил в категорията си "Снимка на деня" именно кадър от хореографията на Пловдивското дерби.

Послепис: Държа да отбележа, че нито един фен на двата тима не пострада, нямаше боеве, нямаше нахлуване на фенове на терена (за разлика от феновете на Левски при гола на Гонзо).
щом се си говорим с факти...
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”