PES 2009 Demo

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
AntrAcsA
BFL Team™

Re: PES 2009 Demo

Мнение от AntrAcsA »

тотално са разместили финтовете.. по точно .. всичко се прави по друг начин.. какъв е смисъла незнам ! Като цяло играта е добра ама ако няма опция да се актуализиран контролите , финтовете като старите версии ще ме разочароват много.
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Аз съм доста доволен от играта.Много ми хареса, но последният мач станаха малко излагации - http://www.vga.bg/play.php?play=51764 :D
Jawor

Мнение от Jawor »

Хахахах бахти головете :rofl: има ли като се инсталира онова сетингс.ехе дето се оправят контролите и резолюциите там :^) :|
napster

Мнение от napster »

Два мой шота от демото:
Become A Legend Mode - 1

Вторият няма да го коментирам - 2
Изображение
Jawor

Мнение от Jawor »

Бахти аз още не мога да си го инсталирам това демо :@ много трудно нещо става :^) Все едни и същи работи ми излизат като премине отначало....и след това незнам какво да правя :whew: :whew:

ЕДИТ:Оффф :sweating: не мога момчета :shake: помагайте като натисна некст ми са появява едно прозорче на което пише нещо Волум и отдолу Ц и Д локални дискове и след това ми дава да натисна само ОК отдолу и пак ме връща на същото място ще се побъркам :sweating: :whew: :whew: :@
ermak

Мнение от ermak »

Свалих си демото и от първите няколко мача ще кажа само едно:

"По-добра е от 2008!"

Не искам да коментирам новостите, оставям на вас да се насладите.
Да, наистина само едно ми се набива в очите и няма как да не го кажа - тичат си пак малко смешно, но пък като погледнеш този Game Engine... ах този Engine :o ... усеща се смеската между PES 5 и PES 6 ... съвършенство в нов облик.

Пък май усещам, че ще си я купя оригинална колкото и да струва, тъй-като версията за PS2 предполагам ще е като PES6 (просто няма как да стане все пак).

Новата версия на играта просто смачка смешния PES 2008...

Иначе в предните коментари някой беше писал вижте "смешни голове в PES 2009" и е дал линк към едно видео. Какво да ви кажа? Примерно топката се удря в главата на противников футболист и си го набутва във вратата. Не е толкова невъзможно, даже като се сетя колко сме се смели на PES6 като стане такова нещо :giggle:.

P.S. Виждах и новата FIFA 09. Те напредват бавно и славно, НО пак са на хиляди светлинни години от PES...
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Jawor трябва да имаш поне 6 Гб свободно място за да се инсталне има едни времени файлове,които се правят при инстала и после се трият автоматик.Иначе цялото демо на мен ми зае 2 ГБ.Но за до го инсталнеш освободи 6-7ГБ празно.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Jawor

Мнение от Jawor »

:^) Ебахти какво вече да трия на Ц имам 4.20 ГБ свободно на Д имам 14 ГБ няма какво да трия вече имам малък хард 30 ГБ :shake:
angelfish

Мнение от angelfish »

БАТИ НЕЧОВЕШКАТА ИГРА о.О Играя фифа попринцип,но този пес си е истински футбол(че даже по-хубаво). Фифа с тоя геймплей от 06(повечето неща от 04 де) вече каде се бутат :shake: Аз съм със сравнително слаб компютър(гф6600,амд семпрон 2600+,512 рам),но пес върви идеално и може да се играе,докато при фифа треа да си трепя очите за да играя :sweating: Конами са направили адски красива играта дори и на low :clap: :clap:

П.П. горе-долу колко ше струва оригинален пес :wasntme: И някой знае ли песните от клипчето след мач :P
Mudy

Мнение от Mudy »

napster написа:Два мой шота от демото:
Become A Legend Mode - 1

Как така си играл Become A Legend Mode при мен не е отключено ???
Glory Glory Man United
Изображение
petrov1991

Мнение от petrov1991 »

Някой ще обясни ли нещо за този пач, даден по-горе... Как се слага и какво подобрява?
Troublemaker_08

Мнение от Troublemaker_08 »

хора моля помагайте немога да инсталирам демото изписвами следната грешка :S Изображение
angelfish

Мнение от angelfish »

Troublemaker_08 написа:хора моля помагайте немога да инсталирам демото изписвами следната грешка :S Изображение
Господи,помогни му :X
немаш място
Troublemaker_08

Мнение от Troublemaker_08 »

Xa само в С: нямам много място но пък чак колко трябва да освободя за да по4на пълната иснт. някой знае ли? Изображение
Последно промяна от Troublemaker_08 на 02 Окт 2008 17:52, променено общо 1 път.
TiberiuM

Мнение от TiberiuM »

Troublemaker_08 написа:Xa само в С: нямам много място но пък чак колко трябва да освободя за да по4на пълната иснт. някой знае ли? Изображение

Същото и при мене на D имам 27 на Е 97 а на C 990 mb
0007

Мнение от 0007 »

Да ви кажа фен съм на фифа обаче новия ПЕС разбива според мен
Изображение
fymfifa

Мнение от fymfifa »

TiberiuM написа:
Troublemaker_08 написа:Xa само в С: нямам много място но пък чак колко трябва да освободя за да по4на пълната иснт. някой знае ли? Изображение

Същото и при мене на D имам 27 на Е 97 а на C 990 mb
Инсталацията ползва Windows Installer като архиватор в тоя случай. Installer-ът, за да extract-не демото иска temporary space available 2GB (не гледах колко е точно ...) в дяла на HDD, където е са системните файлове и самия Windows Installer. Така,че за да инсталираш играта трябва да имаш, колко се може повече място в C: (ако са ти там системните файлове на windows-а) (2GB+).
Becks

Мнение от Becks »

Mudy написа:
napster написа:Два мой шота от демото:
Become A Legend Mode - 1

Как така си играл Become A Legend Mode при мен не е отключено ???
И при мен не е отключено :wasntme:
Изображение
sparky_killer

Мнение от sparky_killer »

zlobchi написа:Трябва да си смениш темп директорията от ц примерно да я сложиш в д (където имаш място). Това става както е описано по-долу.

My Computer -> Properties ->Advance -> Environment нещо си ->горе в прозорчето даваш един и ги местиш някъде в Д Wink :)
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”