PES 2009 Demo

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
Mudy

Re: PES 2009 Demo

Мнение от Mudy »

AntrAcsA написа:От конами никога не са давали официална дата за демото ! Всичко е спекулации и предположения .

Твойто предположение какво е ? :wasntme:
Glory Glory Man United
Изображение
Troublemaker_08

Мнение от Troublemaker_08 »

до петък най-късно
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Ами навсякаде казват че ако не на 25-26 то на 3-4 октомври ! Но само предположения ... аз лично не чакам демо щото ще е боза.

Днес направих новата обложка за ПЕС 2009 : http://i429.photobucket.com/albums/qq16 ... cover-.jpg
Futbolische_90

Мнение от Futbolische_90 »

Някой знае ли какви ще са изискванията за пес 2009 и кога илиза демото нали се говоресхе за днес 25.09 :levski: ?
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Futbolische_90 написа:Някой знае ли какви ще са изискванията за пес 2009 и кога илиза демото нали се говоресхе за днес 25.09 :levski: ?
Приятел то това са само спекулации за дата няма точна когато го пуснат ако има демо изобщо ... Енджина е същия като в ПЕС 2008 така че най - вероятно изискванията ще са същите, но докато не излезе играта няма как да разберем :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Jawor

Мнение от Jawor »

Хаха AntrAcsA обложката много ме радва :rofl: :rofl: :nod: :nod:

Едит: Айде дано днес излезе демото,че нали за днес се надяваме ]:) :^)
h3aDsh07

Мнение от h3aDsh07 »

Jawor написа:Айде дано днес излезе демото,че нали днес не съм на даскало:P
Jawor

Мнение от Jawor »

Хахаха :rofl: :rofl: е де да беше така :whew: втора смяна съм... от 13:00 да е** ... Ама аз последните 2 3 часа никога не ги карам така че ;)) ]:) ако могат да са ши*** тез тъпите даскали ;) да не съм луд до 20:30 да стоя на даскало :^) :^) целия ден ми са убива така бахти.. :shake: :|
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Да и аз очаквам в днес демо(дано).А дали е прецакано или не не ми пука.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Ами не чакайте толкова уверено демото :) Няма смисъл ! Щом от конами няма официална дата , едвали ще има демо изобщо ! За сравнение вижте монала година , месец преди излизането на демото се знаеше кога и как ! Още в Лайпциг от Конами обевиха датата на демото . Просто голямото желание на определени хора за демо доведе то тази канонада от дати като 25 , 26 , 2 , 3 дори вече видях и дати като 15 :giggle:
Jawor

Мнение от Jawor »

Малеееееее... :@ :@ :@ ейй докога да чакам му са невиди...бахти и играта как да разбера каква видеокарта си взема като не е излязла пуу.... :@ :@ :@ AntrAcsA разочарова ме :^) :^) :^) :shake: :blush:
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Я някой, който разбира английски да погледне това, че първо аз не владея езика, второ в момента нямам време да го гледам - http://www.gamespot.com/wii/sports/pes2 ... -2009-demo
lemur4eto1

Мнение от lemur4eto1 »

mai nqma da izliza demo a?
Futbolische_90

Мнение от Futbolische_90 »

lemur4eto1 написа:mai nqma da izliza demo a?

Пич демо ще има сички чакаме,но кога ще излезне никой не знае за сега
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

MoNteSo не казват нищо за демото , просто тоя тук демострира официално играта .

И пак за 100 път казвам , никаде от конами не са казали , че ще пускат демо ;)
Значи следя междунароните сайтове и всички следят и говорят някакъв ъпдейт Xbox 360 и PS3 сърварите !!
До колкото разбрах този ъпдейт се прави всеки четвъртак и тогава се излагат заглавията и демота , които могат да се свалят безплатно, ако тогава не се появат значи се чака другия четвъртък ! Демек ако до края на деня няма демо то се чака 2-ри октомври , ако и тогава няма демо то се чака 9-ти и т.н. Ама това е за некст ген конзолите ... Незнам , само хипотези !
Jawor

Мнение от Jawor »

Еххх явно ще трябва да чакаме чак другия месец... :@ направо вече незнам :whew: :^) поне да бяха дали изискванията, че да знам каква видеокарта да си взема ...ама :X :X :X :|
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Jawor написа:Еххх явно ще трябва да чакаме чак другия месец... :@ направо вече незнам :whew: :^) поне да бяха дали изискванията, че да знам каква видеокарта да си взема ...ама :X :X :X :|
Момче, ма ти, ако си имаш парите си вземи възможно най-добрата иначе какво за ПЕС 2010 ще купуваш нова пак ли ?
Bull M@$T@

Мнение от Bull M@$T@ »

Пичове аз пък си взех нов компютър - 250хард, 2 х 2.00 Ghz, 2Gb Ram и видеокарта Asus EN8400GS 512mb и се надявам новия ПЕС да върви добре.Разправят, че тази видео поддържа Пиксел Шейдър 4.1 и дано я подкарам на Хай.Как мислите вие срванявайки изискванията на ПЕС2008?
Jawor

Мнение от Jawor »

MoNteSo написа: Момче, ма ти, ако си имаш парите си вземи възможно най-добрата иначе какво за ПЕС 2010 ще купуваш нова пак ли ?
Ми батка какво да ти кажа като незнам дали ще ми тръгне на хай на тази http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=530190 никой нищо не ми казва затова чакам изискванията,че поне тогава да питам.Ако кажете,че става това видео отивам и го вземам заедно с ново дъно... събрал съм парите имам ги, но никой нищо не казва затова питам постоянно :nod: :nod: :nod: (не разбирам от видеокарти затова питам) :nod: :hi:
sparky_killer

Мнение от sparky_killer »

Jawor написа:
MoNteSo написа: Момче, ма ти, ако си имаш парите си вземи възможно най-добрата иначе какво за ПЕС 2010 ще купуваш нова пак ли ?
Ми батка какво да ти кажа като незнам дали ще ми тръгне на хай на тази http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=530190 никой нищо не ми казва затова чакам изискванията,че поне тогава да питам.Ако кажете,че става това видео отивам и го вземам заедно с ново дъно... събрал съм парите имам ги, но никой нищо не казва затова питам постоянно :nod: :nod: :nod: (не разбирам от видеокарти затова питам) :nod: :hi:
Изискванията ще са подобни като на Пес2008 ,така че на тая видео карта и на горния компютър ще върви на хай ,гаранция!
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”