И повтарям извинете ме за темата ама се не мога да намеря точното място където пише защото нямам толкова свободно време !!
Благодаря за разбирателството

хАУХахуахухаху пак компетентно мнениеTiberiuM написа:Да да да нали гледах клипове туй онуй за тая грозотия ако се иска pixel shader 3 то PES-а трябва да е с pixel shader 6 (въпреки че няма такъв)
Докато не пуснеш играта не можеш да казваш нищо... на шотове и трейлъри фифата до сега беше в пъти по-добра от ПЕС ама само до там... аз казах че мнението му е некомпетентно заради шейдърите които започна да коментира... той да не би да знае на каква основа са направени екипите и другите работи!?maniakapetko написа:rap17ka7a мнението си е много компетентно.ПЕС 2008 с мин изискванията е наполовина по-лека от новата фифа.А за рикъмендет не изисква задължително двуядрен.Да наистина има значително подобрение по-графиката,но наистина не заслужава Pixel Shader 3.А и все още не съм видял един нормален лицев ингейм шот от новата фифа за PC.За това бих казал,че и сега графиката си е по-слаба от тази на ПЕС.Надявам се все пак играта да оправдава изискванията си.Но ще видим скоро какво е положението.
Няма значение дали са крадциnapster написа:От сегашните ин-гейм пикове си личи че най-голямата графична промяна е в лицата, които за разлика от досегашните са реални. Но пък топката е по-голяма от главата на играчите... самите играчи като цяло пак изглеждат много смешно (без лицата). А определено изискванията са прекалено високи.
Геймплейят за пореден път е същият, 5 годишен нереален физичен енджин с подобрения. Така че, ако сте се надявали че няма да играете аркада, а симулация, се лъжете много.
Само ми е интересно да видя какво ще откраднат този път от КОНАМИ. (Разбрах че са сложили Edit Possition, ако е вярно, вече ЕА са абсолютните долни крадци!)
Това за мултито още не е факт... тя и 08 трябваше да има кооперативно мулти само че не ставаше са хамачиt00ny написа:Играл съм много ПЕС 2008, на комп и Хбокс, не ми хареса нищо в нея. Пък и говоря за FIFA за Xbox 360. Публиката във ПЕС-а прави едни и същи движения, и не може да се сравнява с тази на ФИФА. На фифата лицата куцаха леко, но на 09 са просто... Като на снимка, А също и вече има мултиплей възможност за 11 с/у 11. Като цяло, очаквам по-голям успех на фифата, поне на конзолния пазар.