Ма то верно е така.fernando_gago написа:остави го,той никога не е доволенGalen написа:Най-много могат да се вкарват 10 отговора на въпроса в една анкета.Ти какво искаш да ти вкарам всичките игри.Вкарах тези които са най-популярните и които се обсъждат най-много.
Коя е най-яката игра според вас?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
vili4kata
- Обратна връзка:
-
nicks
Re: Коя е най-яката игра според вас?
Не , ти хич не се фукаш , въобщеnapster написа:Ами добре , от тези съм наистина голям фен на ГТА (не само съм превъртал всички , но ги имам и оригинални) и Battlefield , но по принцип най-любимата ми игра е Metal Gear Solid поредицата , като съм превъртял всички без 1та (имам я оригинална , но е на френски и не разбрах сюжетаvili4kata написа:Ами напиши, че никоя от изброените не ти харесва и си изкажи мнението за любимата ти игра. Не е трудно!napster написа:
КАДЕ Е MGS ? GOD OF WAR ? FINAL FANTASY ? GRAN TURISMO ? TEKKEN ? DRIVER ? Даже и WE го няма ...
бахти ъпсурдната класация , поне да не бяхте пропуснали тези Велики игри ... ( за които вероятно дори не си чували )) , в момента имам всичките части на PS-то , като дори имам Special Edition версията Substitence оригинална
, но също така съм и голям фен на Resident Evil поредицата . Както повечето от вас знаят съм и голям Driver фен , имам първите 3 части оригинални за PS2 , като съм го превъртял всичките по няколко пъти (само 4та част още я нямам оригинал) и разбира се съм фен и на WE сериите (не толкова на PES , колкото на WE , имат разлика )
Това е от мен , не смятам да гласувам
-
[BFL]Mancho_United
Добавих още 2 възможности,но тя пък се рестартира анкетата . сори 
Иначе за мен е SilkRoad Online
после са ФИФА,ПЕС и Battlefield
NFS-то също радва
Иначе за мен е SilkRoad Online
-
swan_3
Дайте ми линк, ако може на GTA SA - може и торент, но да работи 100 %, предварително 10х .
-
nicks
виж в замундаswan_3 написа:Дайте ми линк, ако може на GTA SA - може и торент, но да работи 100 %, предварително 10х .
-
gzagorov
Prince of Persia, Fable, а симулатори - PES6, естествено, и World Snooker Championship 2005
-
napster
Точно аз изброих игрите , които най-много се обсъждат . Вие друго освен FIFA и CS играете ли ? Можете ли да кажете , че сте геймъри ? Ако сте , няма начин да не сте чували за MGS или за KillZone , God of War и др. Точно това са най-обсъжданите игри в момента , ама вие верно много сте назад всичките . 100% и конзола нямате ...vili4kata написа:Ма то верно е така.fernando_gago написа:остави го,той никога не е доволенGalen написа:Най-много могат да се вкарват 10 отговора на въпроса в една анкета.Ти какво искаш да ти вкарам всичките игри.Вкарах тези които са най-популярните и които се обсъждат най-много.
-
fernando_gago
ти ся живееш в 33 век остави ни нас ти си напред с матриялаnapster написа: Точно аз изброих игрите , които най-много се обсъждат . Вие друго освен FIFA и CS играете ли ? Можете ли да кажете , че сте геймъри ? Ако сте , няма начин да не сте чували за MGS или за KillZone , God of War и др. Точно това са най-обсъжданите игри в момента , ама вие верно много сте назад всичките . 100% и конзола нямате ...
-
napster
Продължаваш ... кат не разбираш си трай там ...fernando_gago написа:ти ся живееш в 33 век остави ни нас ти си напред с матриялаnapster написа: Точно аз изброих игрите , които най-много се обсъждат . Вие друго освен FIFA и CS играете ли ? Можете ли да кажете , че сте геймъри ? Ако сте , няма начин да не сте чували за MGS или за KillZone , God of War и др. Точно това са най-обсъжданите игри в момента , ама вие верно много сте назад всичките . 100% и конзола нямате ...
-
fernando_gago
тц,тц,тц боже колко мъка има по тоя святnapster написа:Продължаваш ... кат не разбираш си трай там ...fernando_gago написа:ти ся живееш в 33 век остави ни нас ти си напред с матриялаnapster написа: Точно аз изброих игрите , които най-много се обсъждат . Вие друго освен FIFA и CS играете ли ? Можете ли да кажете , че сте геймъри ? Ако сте , няма начин да не сте чували за MGS или за KillZone , God of War и др. Точно това са най-обсъжданите игри в момента , ама вие верно много сте назад всичките . 100% и конзола нямате ...
-
nicks
мани мани той никога не разбираnapster написа:Продължаваш ... кат не разбираш си трай там ...fernando_gago написа:ти ся живееш в 33 век остави ни нас ти си напред с матриялаnapster написа: Точно аз изброих игрите , които най-много се обсъждат . Вие друго освен FIFA и CS играете ли ? Можете ли да кажете , че сте геймъри ? Ако сте , няма начин да не сте чували за MGS или за KillZone , God of War и др. Точно това са най-обсъжданите игри в момента , ама вие верно много сте назад всичките . 100% и конзола нямате ...
-
vili4kata
- Обратна връзка:
Мога да ти кажа, че CS не съм играл почти никога, да не кажа никога. Игрите, които изброи съм ги чувал, защото се ровя по много форуми. Конзола нямам, защото не ми трябва. Имам си компютър. Сега изясни ли се всичко?napster написа:Точно аз изброих игрите , които най-много се обсъждат . Вие друго освен FIFA и CS играете ли ? Можете ли да кажете , че сте геймъри ? Ако сте , няма начин да не сте чували за MGS или за KillZone , God of War и др. Точно това са най-обсъжданите игри в момента , ама вие верно много сте назад всичките . 100% и конзола нямате ...
-
fernando_gago
двамата с тъпстер много ще си паснетеnicks написа:мани мани той никога не разбираnapster написа: Продължаваш ... кат не разбираш си трай там ...
-
nicks
fernando_gago написа:двамата с тъпстер много ще си паснетеnicks написа:мани мани той никога не разбираnapster написа: Продължаваш ... кат не разбираш си трай там ...
Последно промяна от nicks на 26 Юли 2007 08:38, променено общо 1 път.
-
swan_3
Никс сорка баце, ама да ти кажа освен спам от теб нищо друго не съм видял, едно смислено изречение няма ?!nicks написа:гейовете мачкам здраво с БМВ-то ,
гейовете права на решето
-
nicks
еми толкова по зле за тебеswan_3 написа:Никс сорка баце, ама да ти кажа освен спам от теб нищо друго не съм видял, едно смислено изречение няма ?!nicks написа:гейовете мачкам здраво с БМВ-то ,
гейовете права на решето
-
fernando_gago
никс сори ама е прав повечето от половината ти постове са спамswan_3 написа:Никс сорка баце, ама да ти кажа освен спам от теб нищо друго не съм видял, едно смислено изречение няма ?!nicks написа:гейовете мачкам здраво с БМВ-то ,
гейовете права на решето
-
vili4kata
- Обратна връзка:
@Nicks, наистина пишеш много...fernando_gago написа:никс сори ама е прав повечето от половината ти постове са спамswan_3 написа:Никс сорка баце, ама да ти кажа освен спам от теб нищо друго не съм видял, едно смислено изречение няма ?!nicks написа:гейовете мачкам здраво с БМВ-то ,
гейовете права на решетоне се обиждай но....
-
fernando_gago
ние сме бригада спамери и комунизма ще построим