http://img170.imageshack.us/img170/6863 ... eenyc8.jpg
(П.П.: тези неща около шрифта съм ги сложил нарочно.

В скоро време смятам да пусна емблемки на БГ отборите в един доста стилен вариант!

Айде за сега толкова от мен!

До края на седмицата ще се реши окончателно дали да има в.2 !! Много хора казват че няма смисъл от друга страна в.2 за ПЕС 6 все още се тегли и много хора ми пишат и ме питат от каде да го изтеглят и дали го има някаде със сийд !! Аз лично го сийдвам колкото мога__SaNd1__ написа:ъ ъ ъ БФЛ ПЕС 2008 версия 2ще има ли
супер ще е ако има 2 версия
![]()
П.С. Менюто е супер става за версия 2
ако има такава
напълно те подкрепям всички фенове на пес чакаме пача с нетърпение п.с. ще може ли в пача евентуално да присъстват новите членове на А ПФГ - Сливен,Локо Мездра и Миньор ПерникAntrAcsA написа:До края на седмицата ще се реши окончателно дали да има в.2 !! Много хора казват че няма смисъл от друга страна в.2 за ПЕС 6 все още се тегли и много хора ми пишат и ме питат от каде да го изтеглят и дали го има някаде със сийд !! Аз лично го сийдвам колкото мога__SaNd1__ написа:ъ ъ ъ БФЛ ПЕС 2008 версия 2ще има ли
![]()
ако има такава
Та за в.2 на ПЕС 2008 . Аз лично искам да пуснем един пач в който всичко е ОК ... от скила на играчите до бутонките и да няма нужда от Фикс !
П.С. Spektarm сори за спама
Да,ще бъде супер__SaNd1__ написа:напълно те подкрепям всички фенове на пес чакаме пача с нетърпение п.с. ще може ли в пача евентуално да присъстват новите членове на А ПФГ - Сливен,Локо Мездра и Миньор ПерникAntrAcsA написа:До края на седмицата ще се реши окончателно дали да има в.2 !! Много хора казват че няма смисъл от друга страна в.2 за ПЕС 6 все още се тегли и много хора ми пишат и ме питат от каде да го изтеглят и дали го има някаде със сийд !! Аз лично го сийдвам колкото мога__SaNd1__ написа:ъ ъ ъ БФЛ ПЕС 2008 версия 2ще има ли
![]()
ако има такава
Та за в.2 на ПЕС 2008 . Аз лично искам да пуснем един пач в който всичко е ОК ... от скила на играчите до бутонките и да няма нужда от Фикс !
П.С. Spektarm сори за спама
__SaNd1__ написа:ок кога ще е това решение за казването![]()
Като се реши дали ще има, излишните мнения тук ще ги изтрия, щото са офтопик.AntrAcsA написа: До края на седмицата ще се реши окончателно дали да има в.2 !!