Има разликаsparky_killer написа:Не я знам ква точно е тая карта ,ама в една карта вече последното ,което се гледа е паметта ,плус това и процесора и рамта не са ти за high графика .Такаче по-добре си я играй на медиум то няма голяма разлика и без това
GeForce 8600GT до 8800GTS.Това са най добрите модели в момената масово.Иначе не си зимаи Radeon последните им модели са боклуци.А и повечето игри се правят да работят най-добре на GeForce-а.А и още нещо не си зимай 9та серия от Форса ако нямаш Win Vista.Ronaldinho10 написа:ТАЯ КАРТА Я ВЗЕХ преди 2год и като я взимах беше една от най добрите за 200лв а каква можете да ми препоръчате??!!
Ronaldinho10 написа:ТАЯ КАРТА Я ВЗЕХ преди 2год и като я взимах беше една от най добрите за 200лв а каква можете да ми препоръчате??!!
Пич , говориш врели не кипели !!! АТИ са най - добрите карти .. каквото и да говорите , както казах в по задна тема изпробвал съм какви ли не видео карти от 80 до 250 лв и съм най доволен от Радеон . Едно , че има доста лесно управление друго , че имат най - добър ТВ аут .. а кои са по мощни = Е горедолу се препокриват един модел на НВидиа се конкурира с друг на Радеон с минимални предимства на едните или другите !maniakapetko написа:GeForce 8600GT до 8800GTS.Това са най добрите модели в момената масово.Иначе не си зимаи Radeon последните им модели са боклуци.А и повечето игри се правят да работят най-добре на GeForce-а.А и още нещо не си зимай 9та серия от Форса ако нямаш Win Vista.Ronaldinho10 написа:ТАЯ КАРТА Я ВЗЕХ преди 2год и като я взимах беше една от най добрите за 200лв а каква можете да ми препоръчате??!!
Почти съм сигурен,че няма да можеш.Картата си е старичка и е вградена,което значи,чи няма собствена оперативна памет и черпи от рамта ти.А и повечето игри си пише,че не подъжат вградени.Но ако си подкарвал нещо по-тежичко от тази гд може и да успееш.belerefon написа:всъщност не е,но се намирам далеч от пс-то си и за това питам.Просто информативно.Толкова ли мнооооооого искам от вас?
Според мен не.belerefon написа:Така и така става на въпрос за видеокарти,имам следния въпрос.Смених си компа и в момента имам вградена в дъното(Асус) 6100 на нвидия,както и 2Гб Рам ДДР2.Ще върви ли на хай?
Със сигурност - не.Под 7600 нищо не ти върши работа.НиКи написа:Според мен не.belerefon написа:Така и така става на въпрос за видеокарти,имам следния въпрос.Смених си компа и в момента имам вградена в дъното(Асус) 6100 на нвидия,както и 2Гб Рам ДДР2.Ще върви ли на хай?
Абсурд въобще да ти тръгне.belerefon написа:Така и така става на въпрос за видеокарти,имам следния въпрос.Смених си компа и в момента имам вградена в дъното(Асус) 6100 на нвидия,както и 2Гб Рам ДДР2.Ще върви ли на хай?