Аз след като си добавих 4-5 играча в Локо-то съм 12
Като най - силния ми мач бе срещу ЦСКА, но паднах нелепо с 1:3 в миналия 6ти кръг
10 съм на 6 точки от 3тия

Айде разказвайте и вие
Интаресно ли ти е да играеш на Аматьор?_GAGATA_ написа:Итрая 3-ти сезон с Пирин. Не се правя на играч и затова играя на amateur като си пуснах един мач на най-висока трудност да видя мога ли я и бих с 1-0. Това е без значение.
В началото се свиква трудно със слабия отбор, допреди играех с Атлетико М. На първия сезон си купих Джибрил Сисе(Много добри показатели има сила на шута 98 и т.н.) и още 1-2-ма много класни играча като Сисе буквално разсипваше противниковата отбрана и бележеше гол след гол в тандем с Валдез(Парагваец). Сисе и Валдез ги взех на обща стойност 17 000 точки. През втория сезон се представих отлично като имах само един хикс и всичко друго победи. Странното е че Литекс изпадна, заедно с Ботев и Спартак ВН. В момента съставът ми е доста силен за 3 сезона като има някои много известни звезди.
Притежавам:
Мариян Огнянов - крило
Огбече - крило
Боатенг - централен халф
Ван дер Варт - атакуващ халф
Тошев - нападател на 18 години със сила на удара 96
Адриано - Императора - феномен
и 4-ма защитника, които не знам много добре, но най-старият е на 25
на резервната скамейка седят
Трочовски
Валдез
Лерой Лита от Рединг и др.
Новият 3-ти сезон, през който ще играя за първи път в ШЛ имам 10 поредни победи без допуснат гол. В първенството от 8 мача голова разлика 35 на 0
и аз съм такаkorniholio написа:поздрави на всички!
имам един малък проблем обаче, съжалявам ако не му е тука мястото, но има бъг явно с трансферите - някой пробвал ли е да продаде играч с пача? имам доста повече от 16 футболиста, доийдоха оферти за няколко играча, но не ги виждам в negotiations..
кой фикс, да не оправя това с трансферите?! аз имам фикса, обаче е такаkorniholio написа:с фикса дойдоха, нямах проблеми на зимния, виждах всички оферти.. тъпото е че нещо графиката обаче се е осрала, та са ше пробвам пак..
Точно това ми е проблемаkorniholio написа:с fix-a на вер1 (последния тук) нямах проблеми с трансферите.. са чакам следващия прозорец да видя какво става.
с трансферите друго ми е странно, че в my team не виждам всички, а само някои играчи, ма не съм сигурен дали по принцип не е така..
азз със гарсес имах тия проблеми, май и със удоджи. ма са последния нямах грижи, гъргоров->сампдория и любо божинов(от нафтата)->спортинг + зе руй->славия, че иво димитров полудя през пролеттаdimobs написа:Точно това ми е проблемаМамка му. След първия сезон Удоджи и Неи ми бяха най-добрите играчи и получих поне по пет оферти за всеки един от тях (Тулуза, Стяуа, Валенсия и мн.др) и неможах да ги продам