А относно, че сте опитали, вие сте опитали, а ние ще го реализираме и, ако не сте с нас значи сте против коментарите на БГ в FIFA 07, 08, PES 6, 2008 .
стига с тоя песимизъм ве,като искат да правят коментар остави ги аз ги подкрепямMuSTaKa написа:Ами един човек е говорил, то е нормално...
Но също така:
Поне няколко човека са превели репликите.
Поне няколко човека са си играли да ги експортват постоянно.
Същите са си играли и да ги вкарват обратно.
И след това да ги тестват.
Ами и ние сме няколкоMuSTaKa написа: Поне няколко човека са превели репликите.
Ахам тези няколко човека са 1 и това е Благо .MuSTaKa написа: Поне няколко човека са си играли да ги експортват постоянно.
При нас 3-ма превеждат репликите и 2-ма коментират и става супер бързо...MuSTaKa написа:Ами един човек е говорил, то е нормално...
Но също така:
Поне няколко човека са превели репликите.
Поне няколко човека са си играли да ги експортват постоянно.
Къде те е псувал веMuSTaKa написа:Първо и най-важно: Това не е спам, колкото и да ти се иска, а нормална дискусия.
Слон_3: Който не е с мен, е против мен, знаеш ли кой богочовек го е казал и колко е смешно да го копираш?
Христо: да не ме е псувало детето. Сега ще си го разсипвам колкото си искам.
[19:16:44] Ники каза: деби тъпите лапета деби...MuSTaKa написа:Първо и най-важно: Това не е спам, колкото и да ти се иска, а нормална дискусия.
Слон_3: Който не е с мен, е против мен, знаеш ли кой богочовек го е казал и колко е смешно да го копираш?
Христо: да не ме е псувало детето. Сега ще си го разсипвам колкото си искам.