Песа бил безплатенnicks написа:май не аз съм идиота - говориме за безплатно ве !napster написа:Бе вие идиоти ли сте !?!? И песа има мултиплейър и то пес пъти по-як !!!

Песа бил безплатенnicks написа:май не аз съм идиота - говориме за безплатно ве !napster написа:Бе вие идиоти ли сте !?!? И песа има мултиплейър и то пес пъти по-як !!!
бате ти си мн спрял . Ние ти говориме ако си изтеглиме ПЕС6 че няма да моеме да играеме МУЛТИ а ти ми говориш за оригиналната......napster написа:Песа бил безплатенnicks написа:май не аз съм идиота - говориме за безплатно ве !napster написа:Бе вие идиоти ли сте !?!? И песа има мултиплейър и то пес пъти по-як !!!Струва 30лв. и ИМА мултиплейър !!!
Това ми хареса (beer)napster написа:Вие си играйте бъгнатите версии в своя свят , аз ше си играя оригинала в моя
от дата.бг например . Пиши game graphic studio на търсене и си готов .dexxxter написа:от кьде мога да изтегля ggs
кажи си скайпа да ти пратя бачкащ ggsdexxxter написа:намерих само в дата но това ggs не бачка моля ви помогнете
Темата е пречистенаnicks написа:стига оффтопик че ми усрахте темата .
мерси[BFL]Mancho_United написа:Темата е пречистенаnicks написа:стига оффтопик че ми усрахте темата .
m0za4k0 написа:Добре е, само ако можеш да оправиш челото малко ( издължаване ) и да скъсиш косата отстрани. Иначе като цяло е много добро. Браво!