SV3NC3 ,тоя руски пач дет си го намерил няма да има нищо общо с истинският (http://fifasoccer.ru/)-само там са били най яките руски пачове!
ИНАЧЕ ТИ ЗНАЕШ ЧЕ СЕ ГОРДЕЕМ С ВАС!
ЗАЩОТО РУСНАК БГ ЛИГА НЕ ПРАВИ!

================================================================XpucTo написа:Въпроса за цялата тема беше точно това. Те са 80 пъти повече от нас, а не могат/не искат да направят това което ние правим_GAGATA_ написа:Само за една "А" група от 16 отбора не са свършили кой знае какво.Инсталирах го и сега ще го трия.Няма нито един стадион ама нито един.Играчите имат хубави снимки в менюто, но приказките че имат реални лица са измишльотина.Цветан Генков е направен с брада и коса неотговаряща на истината като изглежда все едно е на 40 години!?! Останалото е ясно направили са екипи миниекипи и точните състави.Много грозно впечатление ми направи че играчите от руското първенство са писани изцяло с големи букви.Все едно са най-големите бате заеби.Целият патч и менютата в играта стават на руски което е отвратително поне за мен.
ochko написа:А ние Убразованието.
от къде го взе това че не съм доволен бе,къвто и супер пач да излезе пак ще играя вашият,и вие го знаете много добре!Galen написа:Ще ви кажа само едно нещо "Радвайте се че в България има такива професионалисти които са 100пъти по добри от другите европейски" и за нас правят най-хубавия пач в цяла Европа и вие пак не сте доволни.На какво прилича това?!
аз не говоря за тебе а за такива лиглювци дето тука пишат че пача не им харесва или са си развалили фифатаvancha написа:от къде го взе това че не съм доволен бе,къвто и супер пач да излезе пак ще играя вашият,и вие го знаете много добре!Galen написа:Ще ви кажа само едно нещо "Радвайте се че в България има такива професионалисти които са 100пъти по добри от другите европейски" и за нас правят най-хубавия пач в цяла Европа и вие пак не сте доволни.На какво прилича това?!
Едно е да плюеш и да ругаеш екипа, друго е да кажеш, че не ти харесва..Gosh0 написа:Всеки си има право на мнение дали му харесва или не