zoomx92

AntrAcsA написа:няма работещ китсървар който да импортва екипи до момента...Ganchev21 написа:БФЛ имате ли пълен китсървър? Като ПЕС6 ли ще е
nasko_ov написа:Снимките са перфектни. Този пач май ще е най-добрия до сега. Браво БФЛ![]()
![]()
![]()
П.П.: Само ме изненадва че скиловете на Левски и Асенал са приблизително еднакви
та последно да питам ще има ли Нафтекс във патча или не да знам да давам ли иманата на новите в съставаIvanMladenov написа:1. Зимни трансфери ЩЕ има, но до някакъв определен период, смисъл ако примерно пуснем пача днес, вчерашните трансфери надали ще ги има.
2. Асене, пусни шот от МЛ с ония снимки с интервюто![]()
3. Скиловете на Левски и Арсенал са почти еднакви, но на силните отбори ще бъдат мааалко увеличени и на бг отборите маааалко намалени (става дума за разлика от 4-5 скил точки) за да е по-голяма разликата, но това си е проблем на ПЕСа
4. Трябват ни песни на повечето бг отбори
NaFteX написа: та последно да питам ще има ли Нафтекс във патча или не да знам да давам ли иманата на новите в състава
Мн ви благодаря че ги направихте малко по късно ще ви дам и новите имена в отбора с пълно инфо за тях