Трудно ли е братле???+ това тези коментари ще останат за 3 фифи напред... а и честно да ти кажа могат на ден за по 2-3 часа да се записват по 100 имена... което ако смятам превилно прави 2 месеца макс и всички коментари ще са готовиMuSTaKa написа:Аз лично съм скептик. Имената на играчите са между 5 и 10 000.....................
За FIFA 08 и PES7
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
-
rap17ka7a
- Обратна връзка:
Re: За FIFA 08 и PES7
-
[BFL]Mancho_United
Аз тая година че станем на 16
И искам култуви реклики от типа:
Каква поредна футболна драма,дами и господа
-
angelfish
Навит съм.Аз съм на 14 и може да направа нещо сполучливо
. А какво точно треа да си запишем
-
rap17ka7a
- Обратна връзка:
Култови реплики няма да липстват спокс сичко ше е перфе особено ако аз го правя[BFL]Mancho_United написа:Аз тая година че станем на 16И искам култуви реклики от типа:
-
wcwc
- BFL Team™
Съмнявам се да се получи нещо, ако няма глас на 20 годишен примерно...
-
napster
AntrAcsA и Gogo - перфектната коментаторска двойка
(хем ще има кой да пуска лафове
)
-
rap17ka7a
- Обратна връзка:
Моя глас няма да се променя... на 17 съм няма на къде да се променя и според мен на скейзичу гласа също е много подходящ амбицирани сме и имаме свободно време така че до октомври месец мисля че ще сме готови... после идва трудната работа според менwcwc написа:Съмнявам се да се получи нещо, ако няма глас на 20 годишен примерно...
-
swan_3
По дяволитеrap17ka7a написа:Моя глас няма да се променя... на 17 съм няма на къде да се променя и според мен на скейзичу гласа също е много подходящ амбицирани сме и имаме свободно време така че до октомври месец мисля че ще сме готови... после идва трудната работа според менwcwc написа:Съмнявам се да се получи нещо, ако няма глас на 20 годишен примерно...са не можем да изкараме гласове като на истински коментатори но за бога поне некой ще ти плямпа на БГ... което ще бъде много готино...
-
Gogo_t
- BFL Team™
napster написа:AntrAcsA и Gogo - перфектната коментаторска двойка(хем ще има кой да пуска лафове
)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
rap17ka7a
- Обратна връзка:
Аз Владимир Владимиров и Иван Делчев обавяваме обща кандидатура да запишем тези коментари!Много искаме ние да ги правим мисля че с някои от вас се познаваме добре ние сме едни от най-старите потребители аз първи мисля изявих желание преди около година и повече!Yе ви дадем записи и се надявам ние да бъдем хората които ще направят БГ коментара!Искам да подчертая че не го правим с цел да станем част от БФЛ тийм просто това ми е мечта както казах от доста отдавна
-
swan_3
Наистина не го правим за това, аз съм ви казвал защо... и това е моя мечта - защо англичани, американци и руснаци ще имат собствен комнтар, а ние не ? Да не би да сме по-назадда подчертая че не го правим с цел да станем част от БФЛ тийм просто това ми е мечта както казах от доста отдавна
-
XtCrAvE
Надявам се да сте сериозни и да направите един наистина добър продукт.
-
swan_3
Значи пичове, коментаторите веча са избрани, това сме аз и Rap17ka7a. Искаме да Ви помолим за съдействие около коментирането . Значи молбата ми е следната, ако има някой които иска да помогне за проекта да има в FIFA 07, FIFA 08, PES 6 и PES 7 (и дай боже да е същия комнтар както се предполага за следващите поредици на тези игри), да владее добре и да може да превежда добре от английски на български да ми пише в скайп : swan_3 . Одoбрено от Благо (levski_forever)
-
AntrAcsA
- BFL Team™
да беnapster написа:AntrAcsA и Gogo - перфектната коментаторска двойка(хем ще има кой да пуска лафове
)
или пък " опа бирата свърши " придружено със задължителното " Градил Илия килия " " Ти мен уважаваш ли мъ " от мен най мноо да чуете хубави думи не за футболистите а техните жени
одобрен от Гого (Gogo)
-
swan_3
Не бе пичове сега дайте, ако ще вършим работа да не се лигавим, а някой да помогне... 
-
nicks
аз знам английски а и нали ше хода в първа английска 
-
nicks
swan_3 отговори ми в скайпа за да ми кажеш какво точно трябва да направя .
-
XtCrAvE
В момента се заех да помагам на swan_3 с превода от английски на български.Но работя и не съм целия ден свободен,така че през останалото време някой друг да се заеме докато мен ме няма,за да стане по-бързо.Само вечерта съм свободен.
-
nicks
аз щях да се заемаXtCrAvE написа:В момента се заех да помагам на swan_3 с превода от английски на български.Но работя и не съм целия ден свободен,така че през останалото време някой друг да се заеме докато мен ме няма,за да стане по-бързо.Само вечерта съм свободен.