За FIFA 08 и PES7

Всичко ново около екипа
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
rap17ka7a
Обратна връзка:

Re: За FIFA 08 и PES7

Мнение от rap17ka7a »

MuSTaKa написа:Аз лично съм скептик. Имената на играчите са между 5 и 10 000.....................
Трудно ли е братле???+ това тези коментари ще останат за 3 фифи напред... а и честно да ти кажа могат на ден за по 2-3 часа да се записват по 100 имена... което ако смятам превилно прави 2 месеца макс и всички коментари ще са готови :wasntme: а + това не на всички играчи им има имената записани!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
[BFL]Mancho_United

Мнение от [BFL]Mancho_United »

Аз тая година че станем на 16 :) И искам култуви реклики от типа:
Каква поредна футболна драма,дами и господа :)
angelfish

Мнение от angelfish »

Навит съм.Аз съм на 14 и може да направа нещо сполучливо :wasntme: . А какво точно треа да си запишем
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

[BFL]Mancho_United написа:Аз тая година че станем на 16 :) И искам култуви реклики от типа:
Каква поредна футболна драма,дами и господа :)
Култови реплики няма да липстват спокс сичко ше е перфе особено ако аз го правя :rofl:
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

Съмнявам се да се получи нещо, ако няма глас на 20 годишен примерно...
napster

Мнение от napster »

AntrAcsA и Gogo - перфектната коментаторска двойка :rofl: (хем ще има кой да пуска лафове :rofl: )
Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

wcwc написа:Съмнявам се да се получи нещо, ако няма глас на 20 годишен примерно...
Моя глас няма да се променя... на 17 съм няма на къде да се променя и според мен на скейзичу гласа също е много подходящ амбицирани сме и имаме свободно време така че до октомври месец мисля че ще сме готови... после идва трудната работа според мен ;) са не можем да изкараме гласове като на истински коментатори но за бога поне некой ще ти плямпа на БГ... което ще бъде много готино...
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
swan_3

Мнение от swan_3 »

rap17ka7a написа:
wcwc написа:Съмнявам се да се получи нещо, ако няма глас на 20 годишен примерно...
Моя глас няма да се променя... на 17 съм няма на къде да се променя и според мен на скейзичу гласа също е много подходящ амбицирани сме и имаме свободно време така че до октомври месец мисля че ще сме готови... после идва трудната работа според мен ;) са не можем да изкараме гласове като на истински коментатори но за бога поне некой ще ти плямпа на БГ... което ще бъде много готино...
По дяволите :rofl: не съм скейзичу, а съм вече swaN :rofl: .
nicks

Мнение от nicks »

а сега какво трябва да направим ?
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

napster написа:AntrAcsA и Gogo - перфектната коментаторска двойка :rofl: (хем ще има кой да пуска лафове :rofl: )
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ЛЕВСКИ СОФИЯ
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Аз Владимир Владимиров и Иван Делчев обавяваме обща кандидатура да запишем тези коментари!Много искаме ние да ги правим мисля че с някои от вас се познаваме добре ние сме едни от най-старите потребители аз първи мисля изявих желание преди около година и повече!Yе ви дадем записи и се надявам ние да бъдем хората които ще направят БГ коментара!Искам да подчертая че не го правим с цел да станем част от БФЛ тийм просто това ми е мечта както казах от доста отдавна ;)
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
swan_3

Мнение от swan_3 »

да подчертая че не го правим с цел да станем част от БФЛ тийм просто това ми е мечта както казах от доста отдавна
Наистина не го правим за това, аз съм ви казвал защо... и това е моя мечта - защо англичани, американци и руснаци ще имат собствен комнтар, а ние не ? Да не би да сме по-назад :wasntme: , Заемаме се :) !
XtCrAvE

Мнение от XtCrAvE »

Надявам се да сте сериозни и да направите един наистина добър продукт.
swan_3

Мнение от swan_3 »

Значи пичове, коментаторите веча са избрани, това сме аз и Rap17ka7a. Искаме да Ви помолим за съдействие около коментирането . Значи молбата ми е следната, ако има някой които иска да помогне за проекта да има в FIFA 07, FIFA 08, PES 6 и PES 7 (и дай боже да е същия комнтар както се предполага за следващите поредици на тези игри), да владее добре и да може да превежда добре от английски на български да ми пише в скайп : swan_3 . Одoбрено от Благо (levski_forever)
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

napster написа:AntrAcsA и Gogo - перфектната коментаторска двойка :rofl: (хем ще има кой да пуска лафове :rofl: )
да бе :D като познавам ГОГО по средана на мача ше се чуе шълцане и " а наздраве "
или пък " опа бирата свърши " придружено със задължителното " Градил Илия килия " " Ти мен уважаваш ли мъ " от мен най мноо да чуете хубави думи не за футболистите а техните жени :P пример : " Бекам владее и пипа леко топката , а жена му пипа мойта "

одобрен от Гого (Gogo) :D
swan_3

Мнение от swan_3 »

Не бе пичове сега дайте, ако ще вършим работа да не се лигавим, а някой да помогне... :wasntme:
nicks

Мнение от nicks »

аз знам английски а и нали ше хода в първа английска :P
nicks

Мнение от nicks »

swan_3 отговори ми в скайпа за да ми кажеш какво точно трябва да направя .
XtCrAvE

Мнение от XtCrAvE »

В момента се заех да помагам на swan_3 с превода от английски на български.Но работя и не съм целия ден свободен,така че през останалото време някой друг да се заеме докато мен ме няма,за да стане по-бързо.Само вечерта съм свободен.
nicks

Мнение от nicks »

XtCrAvE написа:В момента се заех да помагам на swan_3 с превода от английски на български.Но работя и не съм целия ден свободен,така че през останалото време някой друг да се заеме докато мен ме няма,за да стане по-бързо.Само вечерта съм свободен.
аз щях да се заема :S
Заключено

Обратно към “Новини”