Мерси!PeacemakeeR написа:http://zamunda.net/details.php?id=97107Galen написа:Някой може ли да ми даде линк към втората част на филма ИМПЕРИЯ.Събота и Неделя даваха двете части обаче неделя бях на гости и нямах възможност да го гледам.В замундата и арената го нямаше ,проверих и в други сайтове и в тях го нямаше.![]()
Препоръчайте филм
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Galen
Re: Препоръчайте филм
-
MrDeqn
Гледайте:
Pigs
и The ComeBacks много яки филми
Pigs
и The ComeBacks много яки филми
-
Silvera
Aliens vs. Predator: Requiem (2008)
кога ще има по добро качество на филма бре чакам вече 1 месец да излезне и нема
искам DVDRIP
кога ще има по добро качество на филма бре чакам вече 1 месец да излезне и нема
-
Silvera
казете кога ще излиза по добро качество на филма че вече не издържам искам да го гледам
-
ancho
грррр...кат гледам искаш ДВДРип...Ше има да почакаш...
-
ZhivkoBGR
- BFL Team™
Meet The Spartans, едночасова пародия на филма 300, голям смях!
-
MrDeqn
Секс и Закуска 
-
IvanMladenov
- BFL Team™
- Обратна връзка:
оня ден гледах един филм, голяма кретения
Удар със стик или нещо подобно. Абе ставаше дума за едни "хокеисти" от Чарлстаун, дето секи мач си тръгваха със шевове
Удар със стик или нещо подобно. Абе ставаше дума за едни "хокеисти" от Чарлстаун, дето секи мач си тръгваха със шевове

-
MrDeqn
Ауу тоя Секс и Закуска е много прост филм.... просто уникално ТЪП!

Тоя филм е стар нали? Имам предвид по 2000 година щото само 1 ми излизаIvanMladenov написа:оня ден гледах един филм, голяма кретения![]()
-
vili4kata
- Обратна връзка:
Гледайте Cristiano Ronaldo The Boy Who Had A Dream (2008) много добър филм е. Мога да кажа, че ако не сте фен на Роналдо и изгледате филма ще започне да Ви харесва, защото там се разказва за живота му. Гледайте, няма да съжалявате!
Ето линк качен от мен:
http://store1.data.bg/vilichkata/Cristi ... %20(2008)/
Кофтито е, че няма субтитри, ама филмът е нов и няма как да има...
Ето линк качен от мен:
http://store1.data.bg/vilichkata/Cristi ... %20(2008)/
Кофтито е, че няма субтитри, ама филмът е нов и няма как да има...
-
ZhivkoBGR
- BFL Team™
Я кажете някоя нова комедия да гледам, че не съм се смял скоро.
ПП-Между другото говорят ми тука за един филм, ужас, The Signal се казвал. Не съм го гледал, но казват, че е супер добър ужас, та ако някой знае да каже нещо повече около филма да знам да го дърпам ли.
ПП-Между другото говорят ми тука за един филм, ужас, The Signal се казвал. Не съм го гледал, но казват, че е супер добър ужас, та ако някой знае да каже нещо повече около филма да знам да го дърпам ли.
-
bpfcpld
Да филма е много хубав страшен е...А доколкото за the ring скоро излиза 3 частZhivkoBGR написа:Я кажете някоя нова комедия да гледам, че не съм се смял скоро.
-
MrDeqn
Кога излиза 3та част? Някакви дати да знаеш?
Предлагам да направиме в 1вото мнение нещо като каталог с изброените досега и други филми
Предлагам да направиме в 1вото мнение нещо като каталог с изброените досега и други филми
-
dimobs
Goal 1 & Goal 2. Много са интересни. Разправя се за едно семейство ( баща, майка на бащата - баба, малък син Енрике Муньез и голям Сантяго Муньез, а майката е избягала и не знаят къде е защото е била нападната от брата на мъжа си и не е знаела как да му го каже
). Налага им се да емигрират от Мексико и отиват в САЩ. Там Сантяго ( главният герой ) играе в някъв местен отбор, на малко стадиончета. И някакъв бивш скаут на Нюкасъл го харесва, щото той е наистина много добър ( минава ги с финтове, дето и Роналдиньо не ги е сънувал
). И отива на проби в Нюкасъл и там играе, вкарва много яки голове ( с глава, с ножица, от вуле ) и това е, което знам от първата част, щот не съм я гледал цялата, след малко ше я гледам, ама явно някъде се е разделил със семейството си и във втората част го харесват от Реал Мадрид. Отива да играе там и въпреки, че го държат като резерва винаги влиза в края на мача и отбелязва решаващи голове. По ирония на съдбата
в Реал винаги го сменят точно с един играч ( Гавин Харис ), който е играл и в Нюкасъл по неговото време. Двамата стават големи приятели. И един път, когато Сантяго се прибира, пред колата му изкача Енрике и му казва, че е негов брат. Той веднага отпрашва с колата. По-късно обаче отива при Енрике, който живее с майка си в Испания
и ги вижда там и вече не са разделени
. Като се прибира веднъж ( в къщата, където живее с Харис ) го заварва във ваната с зелена маска на лицето и го пита куо е туа. А той му казва, че в края на сезона изтича договора му с Реал Мадрид, на 29 години е и че има бръчки по лицето. Реал стигат до финал в ШЛ, където трябва да играят срещу Арсенал. Сантяго Муньез казва на треньора да пусне Харис като титуляр
и той го прави. Обаче на полувремето Реал губят 1:0 след дузпа. Второто полувреме влиза Муньез, не обаче както всички очакват ( на мястото на Харис, ами на друг играч и двамата трябва да играят в атака ). Резултатът става 2:0 след гол на Анри. После е отсъдена 2-ра дузпа за Арсенал, за нарушение срещу Люнгберг, обаче тоя път Касиес спасява, като той е с основна заслуга Реал да не губят с 10:0. И при спасяването, топката изхвърча напред и Муньез я изтрелва ище по-напред, където Харис без да я оставя да падне я рита и вкарва 2:1
. После в продължението Роберто Карлош хаотично бие напред, където Муньез я засича от вуле и вкарва 2:2
. И накрая Бекъм вкарва от пряк свободен и Реал бият 3:2
!!!
На който му се чете, да чете!!!
На който му се чете, да чете!!!
CSKA 4ever
-
MrDeqn
Мерси че ни го разказа... но по добре вече не ни ги разказвай.
-
НиКи
-
volov_fan
И двата са много добри!А иначе ви препоръчвам да гледате Игра по план
,съшо много добър филм 
-
MrDeqn
Некое ново филмче? Свалих сега някакъв нов " 21 " се казва