MuSTaKa написа:Аз лично съм скептик. Имената на играчите са между 5 и 10 000.....................
Трудно ли е братле???+ това тези коментари ще останат за 3 фифи напред... а и честно да ти кажа могат на ден за по 2-3 часа да се записват по 100 имена... което ако смятам превилно прави 2 месеца макс и всички коментари ще са готови а + това не на всички играчи им има имената записани!
wcwc написа:Съмнявам се да се получи нещо, ако няма глас на 20 годишен примерно...
Моя глас няма да се променя... на 17 съм няма на къде да се променя и според мен на скейзичу гласа също е много подходящ амбицирани сме и имаме свободно време така че до октомври месец мисля че ще сме готови... после идва трудната работа според мен са не можем да изкараме гласове като на истински коментатори но за бога поне некой ще ти плямпа на БГ... което ще бъде много готино...
wcwc написа:Съмнявам се да се получи нещо, ако няма глас на 20 годишен примерно...
Моя глас няма да се променя... на 17 съм няма на къде да се променя и според мен на скейзичу гласа също е много подходящ амбицирани сме и имаме свободно време така че до октомври месец мисля че ще сме готови... после идва трудната работа според мен са не можем да изкараме гласове като на истински коментатори но за бога поне некой ще ти плямпа на БГ... което ще бъде много готино...
Аз Владимир Владимиров и Иван Делчев обавяваме обща кандидатура да запишем тези коментари!Много искаме ние да ги правим мисля че с някои от вас се познаваме добре ние сме едни от най-старите потребители аз първи мисля изявих желание преди около година и повече!Yе ви дадем записи и се надявам ние да бъдем хората които ще направят БГ коментара!Искам да подчертая че не го правим с цел да станем част от БФЛ тийм просто това ми е мечта както казах от доста отдавна
да подчертая че не го правим с цел да станем част от БФЛ тийм просто това ми е мечта както казах от доста отдавна
Наистина не го правим за това, аз съм ви казвал защо... и това е моя мечта - защо англичани, американци и руснаци ще имат собствен комнтар, а ние не ? Да не би да сме по-назад , Заемаме се !
Значи пичове, коментаторите веча са избрани, това сме аз и Rap17ka7a. Искаме да Ви помолим за съдействие около коментирането . Значи молбата ми е следната, ако има някой които иска да помогне за проекта да има в FIFA 07, FIFA 08, PES 6 и PES 7 (и дай боже да е същия комнтар както се предполага за следващите поредици на тези игри), да владее добре и да може да превежда добре от английски на български да ми пише в скайп : swan_3 . Одoбрено от Благо (levski_forever)
napster написа:AntrAcsA и Gogo - перфектната коментаторска двойка (хем ще има кой да пуска лафове )
да бе като познавам ГОГО по средана на мача ше се чуе шълцане и " а наздраве "
или пък " опа бирата свърши " придружено със задължителното " Градил Илия килия " " Ти мен уважаваш ли мъ " от мен най мноо да чуете хубави думи не за футболистите а техните жени пример : " Бекам владее и пипа леко топката , а жена му пипа мойта "
В момента се заех да помагам на swan_3 с превода от английски на български.Но работя и не съм целия ден свободен,така че през останалото време някой друг да се заеме докато мен ме няма,за да стане по-бързо.Само вечерта съм свободен.
XtCrAvE написа:В момента се заех да помагам на swan_3 с превода от английски на български.Но работя и не съм целия ден свободен,така че през останалото време някой друг да се заеме докато мен ме няма,за да стане по-бързо.Само вечерта съм свободен.