BFL FIFA Manager 2008
-
Erland
Re: BFL FIFA Manager 2008
Дата за мегапача не е обявена официално. Очаква се до края на месеца да излезе.
-
Vencoi
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Току що говорих с отговорника за Мега пача и се оказа, че чакат базата данни за Чешкото и Словашкото първенство 
Така че не можа да ми каже дата на излизането му. Иначе всичко е готово и като дойдат тези първенства пача излиза.
Това е поверително така че да си остане между нас
Така че не можа да ми каже дата на излизането му. Иначе всичко е готово и като дойдат тези първенства пача излиза.
-
barsaaaaa
Ами по вашият пач има ли още много работа или ще има БГ лига само в Мега пача?Vencoi написа:Току що говорих с отговорника за Мега пача и се оказа, че чакат базата данни за Чешкото и Словашкото първенство
-
morcito
Iskam da pitam dali 6te ima PFK POMORIE v pa4a ? I ako gi ima stadiona dali 6te bade napraven? (za6toto v momenta v POMORIE e edin ot naii dobrite stadioni v cqlata strana-s izkystvena treva 5 zvezden hotel i ..............) Az moga da pratq snimki na stadiona i da dam palniq sastav na otbora.Molq nqkoii da mi otgovori!!!!!
-
m0za4k0
Вече е много късно, не съм сигурен дали го има този отбор, но няма възможност да бъде направен за в.1
Армейци Добрич Фен Клуб

ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....

ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
heist
Здравейте ето това намерих в един немски сайт, вярно неможе да се играе нашето първенство, но имена, данни, емблеми би трябвало да са наред, не съм го пробвал още, но до 1-2 часа ще пиша дали всичко е наред, ето и линка http://www.fmtotal.de/page/remository/f ... arien.html
-
ovech
каква е кирията с тоя линк да го теглим ли тowa файлче ?
-
heist
Ами кирията е,че имаш реални имена на играчи, отбори, данни и някои други неща. Иначе не съм очарован от файла, доста неща липсват или трябва да се оправят. По-добре е да се изчака това, което са направили юнаците от бфл-тийм. Иначе за "млади експериментатори" става 
-
ovech
мерси много очаквам пача на бфл тийм с нетърпение
-
bor_don
някаква информация относно бфл пача, щото мисля, че вашия ще е мн по-добър от швабския
-
NeatoN
Няма кой да ти отговори човече. Всички мълчат никой не дава никакво инфо за тоя прословут пач. Това чакане говори две неща :
1. Или ще е много добър и го доизпипват или ..
2. Нещо им липсва и затова не го пускат защото го чакат.
Кой знае дано по-бързо го пуснат , че сумати хорица го чакаме с нетърпение.
П.С. BFL Is The Best

П.С. BFL Is The Best
-
niki_19121
така еNeatoN написа:Няма кой да ти отговори човече. Всички мълчат никой не дава никакво инфо за тоя прословут пач. Това чакане говори две неща :
П.С. BFL Is The Best![]()
![]()
![]()
![]()
-
Mo6no
И аз мисля, че вашият ще е по-добър, ама по-дяволите излезе ли вече немския мега-патч като временно решение?
-
morcito
Are be hora dnes e 3 Fevrya
ri transferniq prozorec e zatvoren ve4e nqma opravdaniq!!!!
-
vili4kata
- Обратна връзка:
И какво от това?morcito написа:Are be hora dnes e 3 Fevryari transferniq prozorec e zatvoren ve4e nqma opravdaniq!!!!
-
Dekov
Проявете малко спокойствие бе хора да не мислите ,че пач се прави много лесно .
-
[BFL]Mancho_United
Е как може да се бавят беее .. то само БФЛ се пави. Другите държави за 1 седмица патчове правят ,ние се мотаме по няколко месеца .. интересно в техния форум има ли над 100 ревящи всяка една година ??
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
NeatoN
Айде бе стана март месец . Ще излезе новия мениджър докато пуснете тоя пач. По живо малко