торти колко искашGogo_t написа:тортата ?!
Тунчев пък да не види нещоSport1:Днес защитникът на ЦСКА и националния отбор на България Александър Тунчев навърши 26 години...
XpucTo написа:Тунчев пък да не види нещоSport1:Днес защитникът на ЦСКА и националния отбор на България Александър Тунчев навърши 26 години...
Да ти кажа някои сме мислили за поредиците GTAnapster написа:ЧРД BFL Team . Вече се доказахте , и няма какво да се иска повече , остана само да разширите игрите , по които да правите пачове , надявам се това да е скоро ...
Защо да е невъзможноZhivkoBGR написа:Да ти кажа някои сме мислили за поредиците GTAnapster написа:ЧРД BFL Team . Вече се доказахте , и няма какво да се иска повече , остана само да разширите игрите , по които да правите пачове , надявам се това да е скоро ...но до този момент е невъзможно, но защо не пък за 2008 година да ви подготвим нещичко...
![]()
Имаш ли а защо ние не знаем за него... или просто аз не съм разбралXpucTo написа:Аз вече имам един малък мод за GTA-SA защо да не направим и нещо повече.
Не е нещо особенно - промяна на текстурите на гаража на CJ в Сан Фиероrap17ka7a написа:Имаш ли а защо ние не знаем за него... или просто аз не съм разбралXpucTo написа:Аз вече имам един малък мод за GTA-SA защо да не направим и нещо повече.