Песа бил безплатенnicks написа:май не аз съм идиота - говориме за безплатно ве !napster написа:Бе вие идиоти ли сте !?!? И песа има мултиплейър и то пес пъти по-як !!!
nicks' theme
-
napster
Re: Лица от nicks
-
nicks
бате ти си мн спрял . Ние ти говориме ако си изтеглиме ПЕС6 че няма да моеме да играеме МУЛТИ а ти ми говориш за оригиналната......napster написа:Песа бил безплатенnicks написа:май не аз съм идиота - говориме за безплатно ве !napster написа:Бе вие идиоти ли сте !?!? И песа има мултиплейър и то пес пъти по-як !!!Струва 30лв. и ИМА мултиплейър !!!
-
napster
-
ZhivkoBGR
- BFL Team™
Това ми хареса (beer)napster написа:Вие си играйте бъгнатите версии в своя свят , аз ше си играя оригинала в моя
-
nicks
от дата.бг например . Пиши game graphic studio на търсене и си готов .dexxxter написа:от кьде мога да изтегля ggs
-
dexxxter
намерих само в дата но това ggs не бачка моля ви помогнете
-
Gosh0
кажи си скайпа да ти пратя бачкащ ggsdexxxter написа:намерих само в дата но това ggs не бачка моля ви помогнете
-
[BFL]Mancho_United
Темата е пречистенаnicks написа:стига оффтопик че ми усрахте темата .
А иначе тва горе - еми аз какво да кажа,като повече от половианта теми във форума са така..а аз съм админ .. гледам и аз да участвам в спама,че да не ме е яд после ,че сте дивАКАЛИ всичко
-
nicks
мерси[BFL]Mancho_United написа:Темата е пречистенаnicks написа:стига оффтопик че ми усрахте темата .
-
m0za4k0
Добре е, само ако можеш да оправиш челото малко ( издължаване ) и да скъсиш косата отстрани. Иначе като цяло е много добро. Браво! 
Армейци Добрич Фен Клуб

ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....

ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
nicks
m0za4k0 написа:Добре е, само ако можеш да оправиш челото малко ( издължаване ) и да скъсиш косата отстрани. Иначе като цяло е много добро. Браво!
-
swan_3
УаУ според мен лицето му е повече от перфектно, няма грешки
.
-
dexxxter
лицето е перфектно.знам че не е мястото но дали може да дадете линк за армията че я прецаках малко
-
dexxxter
имам 1 въпрос защо не пуснете лицата които сте направили някъде за да им се радваме всички