ЦСКА - Локо Сф
ЦСКА - Омония
ЦСКА - Тулуза
ЦСКА - Вихрен
ЦСКА - Ливърпул пр...
Аз знам 5 отбора от Шотландското първенство

d1VaKa написа:Ники Михайлов - Ливърпул (без официална среща, но тяхна собственост)
И очаквам смислен отговор на това !
5 домакински мача на цска в първенството ОТ ТОЗИ сезон с повече от 4000 фена
Всички сте така, фенове на цецекаПисането на удивителни в големи количества е признак на комплекс за малоценност, подсъзнателно желание мнението ти да бъде забелязано от всеки, още повече оставянето на разстояние между тях и последната буква. Затова поограничавайте се. Иначе - каквито футболисти имаш, такава е тактиката, обикновено и за 1 не стигат, представям си ако реша да ги въртя... тъжна история.
3 дневен бан за обида на друг потребител (и то член на екипа!)d1VaKa написа:d1VaKa написа:Ники Михайлов - Ливърпул (без официална среща, но тяхна собственост)
И очаквам смислен отговор на това !
5 домакински мача на цска в първенството ОТ ТОЗИ сезон с повече от 4000 фена
Едит за рап(тУк не знам коя буква да сложа)тката :
Нещо май въпроса ви затрудни ? Айде де по-смелоcska_hooligan написа:Христо Стоичков - 1990 (ЦСКА)
Петър Жеков - 1961 (ЦСКА)
Георги Славков - 1981 (Тракия Пловдив)
Тиери Анри - 2004 и 2005 (Арсенал)
Лука Тони - 2006 (Фиорентина)
Аз знам 5 футболиста от Левски играли в отбор , печелил европейски клубен турнир !!!
П.С. По принцип аз немога да се сетя , ама ако некой се сети да пише !!!![]()
![]()
Ти ще му кажеш, както си искаш и ще се включиш в промоцията в която участва и тойП.С. На Дивака само ще му кажа да си гледа работата и ще си пиша как си искам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!