PES2008 - RELEASED
-
НиКи
Re: PES2008 - RELEASED
Soccergamez Big Update Option File
-All nationalteams have real playernames
-All transfers have been done
-The Eredivisie had a bigupdate
-All big international clubs have actual formations
-All Premierleague teams have realnames
-All cups have the correct names
DOWNLOAD
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
@petrov1991, мисля че ТОЗИ пач ще ти свърши работа.
DOWNLOAD
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
petrov1991
Да, със сигурност, много ти благодаря.Ако може дай си скайпа за да ми нелп със инсталацията му, защото съм почти убеден, че няма да мога да го инстал плс
-
h3aDsh07
този option file пак не баца... ;[[[НиКи написа:Soccergamez Big Update Option File
DOWNLOAD
-
НиКи
Кво не му баца???? Сичко му е на 6! Ако имаш проблем с аутосейв и аутолоуд е друг въпрос, на предната страница съм написал как да се реши!h3aDsh07 написа:този option file пак не баца... ;[[[
-
napster
-
НиКи
-
bobio
Абе хора тоя пач оправя само имената на отборите.Екипите и емблемите са си същите???

-
НиКи
ЕКИПИ И ЕМБЛЕМИ СЕ НАМИРАТ В cv_0!!!!! Няма как опшън файл да ги оправи, ще чакате пач!
-
faire
Това не го разбирам..7. От менюто за конфигурация на виртуалните дискове давате Done
-
НиКи
какво точно не му разбираш? На прозореца от който си добавил виртуален джойстик даваш Done и толкоз 
-
faire
OMG, като спомена виртуални дискове и ми дойде наум демон туулс и се ошашавих нещо.. Трябваше точка 7 да е просто едно "давате ок" 
-
kosta
http://mobiles60.blogspot.com/search?q=pro+soccor тука има за всички екрани.napster написа:Спешно ми трябва pes2008 за nokia 6151
-
Gancehv21
Ми и то Меси,Марадона,Роналдиньо,КАКА кото тръгнат от центъра вкарват голове така4о СпокоНиКи написа:мене най много ме дразни че кат тръгна от центъра винаги стигам до вратата с един играч на топbelerefon написа:И аз съм много разачарован от новия песВсички го чакахме толкова много, с такива надежди и очаквания,че сега като излезе и като го сравнявам със пес6,само се ядосвам за времето,което му отделихме
Вярно е,че играя на low ,но това непроменя много преценката ми за играта.Да,вярно е хубаво това,което са направили с teamvision,но неможе на top player да вкарвам от всякакви разстояния,да вкарвам по 6 гола в мач,вратарите не искам да ги коментирам(и на най-лесното и на най-трудно няма разлика).Вкарват си такива елементарно-сме6ни автоголове при центрирания,от корнери,дори при удар почти винаги като се удари тая дървена топка в тях влиза моментално във вратата.Явно с този некст ген прецакаха всичко,което са постигнали до пес 6.Графиката немога да я коментирам,защото както казах съм на low,но предполагам,че колкото и да е хубава,геймплея си остава същият
![]()
Като за финал ми се иска да кажа,че конами ако се върнат към стария пес 6 ,добавяйки тиймвижън и подобрения на графиката,ще избият рибата!!!Жалко пропуснахме цяла година!!!Иначе графиката е мн яка, най хубавото нещо в играта. Другия гаден бъг е "реалното" тичане на играчите. Но според мен е по яка от ПЕС 6 заради графиката.
-
gzagorov
Много гадно е балансирана играта. Наистина е много по-лесно да вкараш, като пробиеш с един играч от собствената си половина, отколкото да направиш някоя красива атака. Още повече, че на третия пас някой от футболистите ми се спъва в топката и атаката се пре..... .И така непрекъснато. Вярно че не е хубаво да са перфектни (за справка -> Fifa) обаче това тук направо дразни. В старата версия не беше така. За вратарите пък да не говоря.
Една дума - дебили. Още една - шарани. И още една... спирам че синоними колкото щеш.
Останалото горе-долу ми харесва (естествено гадно е, че няма LAN). Абе каквото, такова. Ще си я играем
Останалото горе-долу ми харесва (естествено гадно е, че няма LAN). Абе каквото, такова. Ще си я играем
-
enio84
Някой може ли да ми даде линк за някакъв пач, който оправя тревата че тая ме дразни жестоко! Благодаря предварително.
-
Power^
Скоро време трябва да излезе пач, който оправя тревата и добавя публика на lowenio84 написа:Някой може ли да ми даде линк за някакъв пач, който оправя тревата че тая ме дразни жестоко! Благодаря предварително.
-
AntrAcsA
- BFL Team™
-
__SaNd1__
Здравеите
Имам един проблем моля някои за съдеиствие
Значи инсталирал съм ПЕС 5 и копирал крака ок ама не мога да вляза в сеттингс натискам за да влеза в нея но ми изписва Дон'т сенд и Сенд еррор репорт и до там същото ми изписва и при стартиране на играта и не мога да играя плс някои да ми помогне
ще съм му много благодарен ако някои ми помогне