по реда на нещата:
кое е копчето за zoom във снимката на лицето че нещо не мога да разбера
настройваш си във settings дясната редица с копчета и по специално тези със стрелки наляво и надясно. Със копчето с което е стрелка нагоре даваш Зуум, а със тва със стрелка надолу отдалечаваш
дайте settings файла за 1280x1024 и option file за оправяне за лицензите плссссссссс
пробвай
това за резолюцията, не съм сигурен че работи. Пълен опшън файл още няма, изтеглил съм един в който например БГ е с развалени имена....
НиКи как я дръпна играта?
ами то Иван Младенов го е написал малко по нагоре
значи ето едно обяснение в замунда:
натискаш Start менюто. оттам run и в него пишеш "convert d:/fs:ntfs" без кавичките, като на сястото на d:/ пишеш диска на който ще сваляш. После те пита колко гб да го направи и ако ти изпише примерно d:/ 20 gb го промени на GB с големи букви. натискаш ентър и като изчезне прозореца си готов. Айде успех
^^По този начин се конвертира файловата система на дяла от харда на НТФС без да се губят файловете в него, защото при ФАТ32 има лимит за големина на файл на 4 гига и затова не се изтегля ПЕС-а. НЕ ПРЕКЪСВАЙ ПРОЦЕСА!!! Чаках малко повече от час, при теб може да е повече
По всичко личи че
ЛАН НЯМА да има
И аз имам един въпрос - защо ВИНАГИ като включа играта ме пита кое ниво да играя??? Не знам за вас но на мен играта не ми вдъхва доверие много много. Постоянно пита за ниво и секви такива простотии, Bristol Marry Stadium трябваше да е със червени мрежи като на шотовете, ама не е. Както и това:
untitled.JPG
Това лого е на няколко места - повторения, зареждане преди мачи къде ли не. В демото на тези места беше логото на конами.....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.