малкия успокойсе малко просто питах дали има !НиКи написа:pfcce написа:няма ли да има отбори от "Б" групата ?!
къде да ги сложат?????
BFL PES 2008 Preview
Re: BFL PES 2008 Preview
Би трябвалоpfcce написа:малкия успокойсе малко просто питах дали има !НиКи написа:pfcce написа:няма ли да има отбори от "Б" групата ?!
къде да ги сложат?????

-
Мисля, че няма да има отбори от Б група, или ако има няма да са сички, щото песа няма свободни слотове...
(?!)

Армейци Добрич Фен Клуб

ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....

някой може ли да ми каже как могат да играят двама от един одбор?ако изобщо може де.знам че не е това мястоторно ако някой ми обясни ще съм му много благодарен.мерси предварително и сори пак.

-
добре батко, ела да ми прочетеш приказка за ляганеpfcce написа:малкия успокойсе малко просто питах дали има !НиКи написа:pfcce написа:няма ли да има отбори от "Б" групата ?!
къде да ги сложат?????

-
Еми може А група да я сложите на мястото на Холандското първенство а Б Other League C така ще стане ли
-
в Other Leagues C е Бундеслигата. Раберете, няма как да стане Б група защото ПЕС-а не позволява добавяне на тимове. Ако се добавят двете Б групи ще останат много малко отбори и ще е меко казано тъпо.
дайте още инфо да видим че вече нямам тарпение
-
Пача изглежда много добре !!! Само така момчета !!!
П.С. Гого мерси много за аватара !!!

П.С. Гого мерси много за аватара !!!

-
- BFL Team™
OFF TOPIC = 
логото ЦСКА редом с това на шампионска лига , или пък тия екипи , ако са такива новите на цска голям смях ще стане , само заради тях няма да ги пуснат в шампионска лига
/OFF TOPIC
Този аватар се конкурира с аватара на ники по абсурдностcska_hooligan написа:Пача изглежда много добре !!! Само така момчета !!!
П.С. Гого мерси много за аватара !!!![]()
![]()

логото ЦСКА редом с това на шампионска лига , или пък тия екипи , ако са такива новите на цска голям смях ще стане , само заради тях няма да ги пуснат в шампионска лига

/OFF TOPIC
-
Не виждам нищо смешно и нередно. Аватара на НиКи е част от новият календар за 2008 на ЦСКА, не е нещо измислено от него, относно екипа - защо да не бъдем допуснати в ШЛ, виш екипите на Олимиакос 

Армейци Добрич Фен Клуб

-
Еми то това е темплейта на екипа на Олимпиакос !!! Просто вместо тяхната емблема е тази на ЦСКА , и вместо Водафон пише Вивател !!! Ааааааа и Антракс от 2008/2009 сме с Пума , не с Ушевспорт !!!m0za4k0 написа:Не виждам нищо смешно и нередно. Аватара на НиКи е част от новият календар за 2008 на ЦСКА, не е нещо измислено от него, относно екипа - защо да не бъдем допуснати в ШЛ, виш екипите на Олимиакос

-
- BFL Team™
ООО ни най малко искам да кажа че ники е направил тоя аватар , той поне знае какво прави 
НО ако това е част от новия календар на ЦСКА.... нещата стават още по абсурдни ... ШЛ ??? лол
На мен лично тоя екип на ЦСКА ,ако е такъв на истина ,не ме кефи . но както и да е стига офф топик нека пишем по темата.

НО ако това е част от новия календар на ЦСКА.... нещата стават още по абсурдни ... ШЛ ??? лол

-
[/quote]NaFteX написа:NaFteX написа:Браво супер ще е !! Но искам да ви питам нямали някакъв начин да вкарате и Нафтекс в патча много ще съм ви благодаренДал съм всякакво инфо за отбора песни на агитката и т.н.Без тях няма да ми е същото да играя
Има един начин, но последната дума е на екипа.
Много ще съм ви благодарен ако ги вкарате.Без тях ми е безразлично да играя.Затова дадох всякакво инфо.Айде вкарайте ги моля ви се
БФЛ ?!?

-
- BFL Team™
-
-
- BFL Team™
-
Пичовете от БФЛ си знаят работата. Пачът ще е перфе!!! 

Always my heart will be BLUE!!! LEVSKI FOREVER!!!
Браво Браво
Много добре изглежда пача , ама аз едва ли ще му се насладя
играта ми върви само на Low
Номер 1 сте БФЛ

Номер 1 сте БФЛ

-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
малко оффтопик

:D:D:D:D не съм го очаквал
след малко ще ви дам един шот който показва нещо което искахме да направим от много време насам

след малко ще ви дам един шот който показва нещо което искахме да направим от много време насам