gzagorov написа:100% ЗА!!! И НЕ САМО, защото участвам!
Ще се обоснова:
Ако няма "фенски" отбори, кои точно отбори ще бъдат сложени! Да, да знам - "няк'ви там"! Ама кои точно? Ще възникнат въпроси, спорове... Naftex веднага ще излезе напред с искането неговият отбор да е включен. И ще има основание - този отбор си има име в българския футбол; Нафтекс си е Нафтекс! Аз обаче ще искам Сливен да е - все пак сме лидери в източна "Б" група; пък и тази година бихме Нафтекс! Предполагам за западна "Б" група също ще има подобни проблеми.
Освен това е тъпо, да не кажа неуважение, да се изказва каквото и да е несъгласие от страна на ФЪФА-джиите (както се казва: Не съм казал, но пак повтарям - никой не им е плащал за творението им!).
И никак не е нереално с "фенски" отбори, както казват. По-реално ли е Манчестър Юнайтед да вземе Миро Манолов от Черно Море, например? Обаче нищо чудно да се случи с БФЛ патча! Или пък най-реалното са пълните стадиони, каквито са в играта. А в действителност са...
Абе тъпотии...
И не на последно място - все пак вече е положен някакъв труд за отборите на Изтока и Запада и ако идеята не се осъществи, значи има хвърлен труд на вятъра.
Това е моето мнение!
ПП: В този момент съм сигурен, че ако преотстъпя мястото си на някой, който е гласувал "Не", веднага ще промени мнението си!
Наистина може да има адд.Без това не може да се играе онлайнMrDeqn написа:Ако е като Адд-он да , но ако си е към патча против
Ае ти от каде се пръкна че взе да се разпореждаш тука и да държиш такъв тон ?Juven4o написа:gzagorov СПРЯЛ човек значи че си еднотипен и безинтересен !!
И ако исках да се правя на интересен до сега да съм те закопал защото ПЕС ми е любимата игра и не искам да я пребват със сезон на феновете ясно !!!
Мен ми е интересно, като си такъв голям фен имаш ли оригинална игра? Играеш ли онлайн? Или си типичен фифаджия - дай всичко без пари, ма пак неблагодарен...Juven4o написа:gzagorov СПРЯЛ човек значи че си еднотипен и безинтересен !!
И ако исках да се правя на интересен до сега да съм те закопал защото ПЕС ми е любимата игра и не искам да я пребват със сезон на феновете ясно !!!
Здравей отново! Мисля, че и аз трябва да кажа нещо, тъй като съобщението ти е до мен! Но е добре, че разясни понятието "СПРЯЛ човек", тъй като, не знам защо, си мисля, че повечето хора тук не са го разбрали. Или поне не в този смисъл!Juven4o написа:gzagorov СПРЯЛ човек значи че си еднотипен и безинтересен !!
Добре! Последно пиша! Щом съм толкова "безинтересен" и недостоен българин... Но, моля те, отдели ми само още малко време... Виж това, че съм много "прост":Juven4o написа:enio тука си много ПРАВ ама gzagorov ще си остане прост и тва е срам ме е че има такива българи като "ТОЯ ОБРАЗ"
Благодаря, че потвърждаваш думите ми!gzagorov написа:ПП: В този момент съм сигурен, че ако преотстъпя мястото си на някой, който е гласувал "Не", веднага ще промени мнението си!