добре почваш, обаче логата трябва да се спелскат.о Свен това ен занм този ли е екипа на локото---C0۸d3oN7--- написа:Здравейте,нов съм и имам желание да се науча да правя екипи,това е един от опитите ми.Надявам се да ви хареса![]()
Това е резервният им.Благодаря за съвета!klamer4o написа:---C0۸d3oN7--- написа: добре почваш, обаче логата трябва да се спелскат.о Свен това ен занм този ли е екипа на локото
къв е тоя template??? трябва да е 512 на 512...Galen написа:Моля някой от БФЛ да ми каже грешките които съм допуснал в екипа?При мене излизат тъмни гънките дали това е защото съм използвал тъмни цветове?
Ами този който вие сте го правили.klamer4o написа:къв е тоя template??? трябва да е 512 на 512...Galen написа:Моля някой от БФЛ да ми каже грешките които съм допуснал в екипа?При мене излизат тъмни гънките дали това е защото съм използвал тъмни цветове?
Съвсем същия е.Но щом казваш че има разлика ще ползвам този дето сега ми го прати защото все пак разбираш повече от мен.klamer4o написа:Кое точно не разбра от "темплийта трябва да е 512 на 512"??? Използваш шитав темплийт. Ето един:
Никой ли незнаеGalen написа:Съвсем същия е.Но щом казваш че има разлика ще ползвам този дето сега ми го прати защото все пак разбираш повече от мен.klamer4o написа:Кое точно не разбра от "темплийта трябва да е 512 на 512"??? Използваш шитав темплийт. Ето един:Някой може ли да ми даде сайт с готови екипи защото шарките малко ме затрудняват и да ги ползвам като образец докато се науча?