Ботев Пловдив Мини екип 2-

Черноморец Бургас Екип домакински-

Черноморец Бургас Екип гостуващ-

Искам само да кажа,че екипите ми не са перфектни,но от много скоро започнах да ги правя
Еми не знам Живко...ZhivkoBGR написа:Само да вметна, че това не е актуалната емблема на Черноморец, имат нова от 3-4 месеца
ПП-Иначе не съм сигурен дали новата е на екипа или старата.
Тази е новата:bpfcpld написа:Еми не знам Живко...ZhivkoBGR написа:Само да вметна, че това не е актуалната емблема на Черноморец, имат нова от 3-4 месеца
ПП-Иначе не съм сигурен дали новата е на екипа или старата.
А благодаря ти знам вечеBlueSharks написа:Тази е новата:bpfcpld написа:Еми не знам Живко...ZhivkoBGR написа:Само да вметна, че това не е актуалната емблема на Черноморец, имат нова от 3-4 месеца
ПП-Иначе не съм сигурен дали новата е на екипа или старата.и тя е на екипите + това екипите са от най-новите модели за сезон 2008-2009,за тези,които не знаят с такива играха Русия,Португалия и другите с Найк на еврото
Ми щото и екипите аз направих и на минитата сложих знака на кцм!!!!Да знам екипите са ужасни щото са ми от първите...bpfcpld написа:Ето пак се почва...![]()
аве вие не разбрахте ли ве егати хората сте...всички то вече човек не може да си поустне тема в този форум с НЕГОВИ неща
![]()
![]()
ronaldinho10 и откъде разбра че екипите не са мой
![]()
Ей ги пак започват с прищявките си Накамура видях те какво представляваш и как си изяде банаnakamura написа:Ми щото и екипите аз направих и на минитата сложих знака на кцм!!!!Да знам екипите са ужасни щото са ми от първите...bpfcpld написа:Ето пак се почва...![]()
аве вие не разбрахте ли ве егати хората сте...всички то вече човек не може да си поустне тема в този форум с НЕГОВИ неща
![]()
![]()
ronaldinho10 и откъде разбра че екипите не са мой
![]()
Галенчо много си тъп ве да 100% са на накамура прав си е как ма фана ЕБАХТИ ЗЛЕТО СИ АЙДЕ ОТИВАЙ СИ ВЪВ *** И *** И НЕ ПИШИ В ТАЯ ТЕМА!!!ЕГАТИ ЗЛЕТО СИ!!!ПИТАЙ БЛАГО НА КОЙ ВЯРВА НА ПИШЛЕМЕТА КАТ ВАС!!??!Galen написа:Пак те хващаме да крадешТези екипи са на nakamura и двата
направо се откажи да се занимаваш с компютри щото освен да крадеш за друго не ставаш
Виждам кой е по-голямо злеbpfcpld написа:Галенчо много си тъп ве да 100% са на накамура прав си е как ма фана ЕБАХТИ ЗЛЕТО СИ АЙДЕ ОТИВАЙ СИ ВЪВ *** И *** И НЕ ПИШИ В ТАЯ ТЕМА!!!ЕГАТИ ЗЛЕТО СИ!!!ПИТАЙ БЛАГО НА КОЙ ВЯРВА НА ПИШЛЕМЕТА КАТ ВАС!!??!Galen написа:Пак те хващаме да крадешТези екипи са на nakamura и двата
направо се откажи да се занимаваш с компютри щото освен да крадеш за друго не ставаш
пЪК АЙДЕ ПРИЗНАЙ СИ ЧЕ САМО МИ ОСИРАШ ТЕМАТА ВЕ ЛАЙНО МАЛКО НЕДЪГАВО АЙДЕ ДА ГО ДУХАШ И СПРИ ДА МИ ОСИРАШ МОЯТА ТЕМА КОЯТО ТИ НЕ СИ ПРАВИЛ ТЕЯ ЕКИПИ И КОЙ ВИКА ЧЕ СЪМ НА 13 НЕДЪГАВ ЛАЙНАР АЙДЕ МЛЪКВАМGalen написа:Виждам кой е по-голямо злеbpfcpld написа:Галенчо много си тъп ве да 100% са на накамура прав си е как ма фана ЕБАХТИ ЗЛЕТО СИ АЙДЕ ОТИВАЙ СИ ВЪВ *** И *** И НЕ ПИШИ В ТАЯ ТЕМА!!!ЕГАТИ ЗЛЕТО СИ!!!ПИТАЙ БЛАГО НА КОЙ ВЯРВА НА ПИШЛЕМЕТА КАТ ВАС!!??!Galen написа:Пак те хващаме да крадешТези екипи са на nakamura и двата
и какво намесваш благо
Пък айде признай си че си на 13
На майка ти путкат* вече ме нервиш мноо ве лайнар малък 1-екипите са мой 2 ти си педерас и си затвори тъпата шибана уста 3-не искам да дразня бфл ама мисля че сички от *** без ronaldinho10 тряя са баннат щото сичко представат за свое и 4-НЕ СЪМ НА 13 А НА 15 ГЛУПАКО ПРОСТ!!!Galen написа:На колко си ве?И незнам кой е недъгав като ти неможеш да драснеш една линия на фотошопаА тези екипи данеби да си ги правил ти?