Саш и при мен е така__SaNd1__ написа:здравеитеизвинете че пиша тук знам че не е мястото ама другаде никои няма да ми обърне внимание
имам един проблем като пускам играта сичко е ОК но като зарежда при ма4 и играта ме исхвърля плс ако някои знае как да ми помогне да го оправя това Благодаря предварително!
niki_19121 написа:Саш и при мен е така__SaNd1__ написа:здравеитеизвинете че пиша тук знам че не е мястото ама другаде никои няма да ми обърне внимание
имам един проблем като пускам играта сичко е ОК но като зарежда при ма4 и играта ме исхвърля плс ако някои знае как да ми помогне да го оправя това Благодаря предварително!
и при мен сичко е наред пускам си мача и накрая черен екран плс отговори ми за скаипа ти знаеш писал съм ти ЛС__SaNd1__ написа:niki_19121 написа:Саш и при мен е така__SaNd1__ написа:здравеитеизвинете че пиша тук знам че не е мястото ама другаде никои няма да ми обърне внимание