FC Volov Flags
DOWNLOAD-- http://files.filefront.com/Volov+flagse ... einfo.html
Понеже видях Живко да си качва своите флагове реших да сложа и нещо мое.Ако това е против правилата ви или нещо друго,моля да изтриете само линка към пача

Аз рядко съм виждал флагове с рисунка.Ако после измисля нещо ще го качаНиКи написа:Нещо по така дай, че тези са само текст:)
Повечето флагове аз съм ги измислил защото истинските са в игратаvili4kata написа:Този Volov_Forever надали е истински...![]()
Това май ти е ника в ЦС-а...
Ако направиш на Лацио си слагам СМ 08 и си ги качвам.Galen написа:Да това са ми първите флагове.Ако съм свободен ще направя и на чужди отбори
Не ти трябва CM08 аз правя инсталация.vili4kata написа:Ако направиш на Лацио си слагам СМ 08 и си ги качвам.Galen написа:Да това са ми първите флагове.Ако съм свободен ще направя и на чужди отбори
А някой знае дали ще пречат на играта в мултиплейър като са на инсталация?Galen написа:Не ти трябва CM08 аз правя инсталация.vili4kata написа:Ако направиш на Лацио си слагам СМ 08 и си ги качвам.Galen написа:Да това са ми първите флагове.Ако съм свободен ще направя и на чужди отбориЩом искаш днес ще ти направя