да бе, дойде лятната ваканцияNeatoN написа:Айде бе стана март месец . Ще излезе новия мениджър докато пуснете тоя пач. По живо малко

да бе, дойде лятната ваканцияNeatoN написа:Айде бе стана март месец . Ще излезе новия мениджър докато пуснете тоя пач. По живо малко
Пич,виж че се работеШЕ по БФЛ ФИФА 08 , а и сега се работи по БФЛ ПЕС 2008panoha написа:вижте кво, сигурно ви тряя много време, но мисля че се бавите вече 4 месеца, кво напраихте ?! Има супер много хора които играят тая игра, нема да ви чакаме до другата година ...
Не става въпрос за това някой да се отказва от пача просто на хората им се играеVencoi написа:който иска да чака
няма да се разсърдим на никои ако се откаже от пача
няма ли да е по-добре да се наблегне на Фифа Мениджър все пак тя е доста по-добра от ония Пумиар-пес. Там дори Кариера нямаDavidcho написа:Пич,виж че се работеШЕ по БФЛ ФИФА 08 , а и сега се работи по БФЛ ПЕС 2008panoha написа:вижте кво, сигурно ви тряя много време, но мисля че се бавите вече 4 месеца, кво напраихте ?! Има супер много хора които играят тая игра, нема да ви чакаме до другата година .... Така че няма много хора,които да работят по пача за Фифа Мениджър (е аз така мисля).ИМАЙ ТЪРПЕНИЕ ! ! ! ;]
Дали?bor_don написа:няма ли да е по-добре да се наблегне на Фифа Мениджър все пак тя е доста по-добра от ония Пумиар-пес. Там дори Кариера нямаDavidcho написа:Пич,виж че се работеШЕ по БФЛ ФИФА 08 , а и сега се работи по БФЛ ПЕС 2008panoha написа:вижте кво, сигурно ви тряя много време, но мисля че се бавите вече 4 месеца, кво напраихте ?! Има супер много хора които играят тая игра, нема да ви чакаме до другата година .... Така че няма много хора,които да работят по пача за Фифа Мениджър (е аз така мисля).ИМАЙ ТЪРПЕНИЕ ! ! ! ;]
Ай стига питали де! Ако беше излязъл нямаше ли да го има и тук според теб, щом и bFL-то е вътре?barsaaaaa написа:Излезе ли вече този Мега пач ?
Добър ли е пача естествено аз ще ползвам на БФЛ но просто питамpanoha написа:http://fmcorner.4players.de/index.php?s ... &categ=176
ДА ИЗЛЕЗЕ И ПОНЕЖЕ ОТ БФЛ СА МНОГО ЗАЕТИ АЗ ЩЕ ТРЯЯ ДА ГО ПОСТНА
И при мен е така ако някой знае моля да помогнеniki_19121 написа:То нещо не ми тръгва а има ли бг отбори тука аз го инсталвам пача и после какво да направя моля ви много кажете ми
да и при мен е така пиши на лс дай си скаипаpanoha написа:И при мен е така ако някой знае моля да помогнеniki_19121 написа:То нещо не ми тръгва а има ли бг отбори тука аз го инсталвам пача и после какво да направя моля ви много кажете ми