Амммм дам... нека позная курсура е Логото на БФЛIvanMladenov написа:Нов курсур на топкатабъдете сигурни че това ще стане и за цялата игра
ами знаех че там трябва да го сложа, но още не сме обявили пачаAntrAcsA написа:Амммм дам... нека позная курсура е Логото на БФЛIvanMladenov написа:Нов курсур на топкатабъдете сигурни че това ще стане и за цялата игра
Иване мисля си че си объркал раздела ! Тази тема трябва да е в BFL Pro Evolution Soccer 2008!
пач ще има при всички положения и може да се почне с едитването на играта от сега демек това което ти правиш в момента !! Демото садържа на практика същите фаиловеIvanMladenov написа:ами знаех че там трябва да го сложа, но още не сме обявили пачаAntrAcsA написа:Амммм дам... нека позная курсура е Логото на БФЛIvanMladenov написа:Нов курсур на топкатабъдете сигурни че това ще стане и за цялата игра
Иване мисля си че си объркал раздела ! Тази тема трябва да е в BFL Pro Evolution Soccer 2008!
не се знае още, защото ДкЗ не е съвместим с демото....gzagorov написа:А цялата игра ли ще преведете на български или само менюто?
Миналата година с DkZ ли го превеждахме ? Мисля че беше с друга програма ?IvanMladenov написа:не се знае още, защото ДкЗ не е съвместим с демото....gzagorov написа:А цялата игра ли ще преведете на български или само менюто?
да, STR Editor който беше в DkZnapster написа:Миналата година с DkZ ли го превеждахме ? Мисля че беше с друга програма ?IvanMladenov написа:не се знае още, защото ДкЗ не е съвместим с демото....gzagorov написа:А цялата игра ли ще преведете на български или само менюто?