Проблем с ПЕС6

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 6
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
nicks

Проблем с ПЕС6

Мнение от nicks »

Начи от около седмица кат играя ПЕС6 или ПЕС4 и съм играл вече около половин час почва да забива по време на мач (както си играя спира на едно място за около 30 сек и през тва време квото и да праа компа не отреагира) . Когато не спра да играя след като е забило започва да забива по често и по често , а понякога ми се бъгват играчите (от главите им излизат некви бежови ресни(не мога да го обясна , нещо като при видео карта която не подържа играта , но не е такова) . Който знае как да го оправа да пише !
AntrAcsA
BFL Team™

Re: Проблем с ПЕС6

Мнение от AntrAcsA »

nicks написа:Начи от около седмица кат играя ПЕС6 или ПЕС4 и съм играл вече около половин час почва да забива по време на мач (както си играя спира на едно място за около 30 сек и през тва време квото и да праа компа не отреагира) . Когато не спра да играя след като е забило започва да забива по често и по често , а понякога ми се бъгват играчите (от главите им излизат некви бежови ресни(не мога да го обясна , нещо като при видео карта която не подържа играта , но не е такова) . Който знае как да го оправа да пише !

Ами ... ако видео картата ти е с вентилатор, възможно е в него да е проблема. Не охлажда както трябва , процесора загрява и почва да сече ! Намаля кадрите... до момента в който ще спре да база за винаги и видео картата ще отпатува за отвъдното...... но може и да е някво смотано вирусче... само предполагам де .
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

мдааа, и аз имах такъв проблем, нов вентилатор ще ти трябва. Но за всеки случай си отвори кутията и виж дали върти вентилатора ;)
Изображение
nicks

Мнение от nicks »

вече го смених :P
enio84

Мнение от enio84 »

Искам да попитам, дали мога по някакъв начин сам да си заменя примерно холандското с немското?
enio84

Мнение от enio84 »

Имам един проблем! Инсталирах си един пач за песа и отгоре, върху главите на футболистите излизат имената им. Супер много ме дразни това и ще съм много благодарен, ако някой може да ми каже как да ги махна! Мерси предварително!!!
НиКи

Мнение от НиКи »

Трябва от настройките да си настроиш вместо Player Names да пише P1.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
enio84

Мнение от enio84 »

Мерси!!! Имаше преди един ОF, който заменяше коментатора с този от ФИФАта! Някой да има линк за него?
НиКи

Мнение от НиКи »

http://bsstudios.data.bg/e_sound.rar

Мисля че е това, но не съм сигурен. Пробвай, но преди това си направи бекъп.
Изображение

Изображение
enio84

Мнение от enio84 »

Още един проблем имам с този пач. Като го инсталирах и изчезна коментарът, пробвах от Саунд сетингс и нищо не става. Някой, някаква идея как може да оправи?
enio84

Мнение от enio84 »

Като си свалям лица има едни, които не са обикновен "bin" файл, а някакъв "String Table"(STR). С какво мога да го отворя?
НиКи

Мнение от НиКи »

Сменяш го на .bin и го слагаш както се слага лице.
Изображение

Изображение
enio84

Мнение от enio84 »

Нищо не става така! Пробвал съм го, пробвах го и сега - остава си същият формат :S
НиКи

Мнение от НиКи »

Нз...аз така правех и ставаше...
Изображение

Изображение
CSKARA

Мнение от CSKARA »

enio84 написа:Като си свалям лица има едни, които не са обикновен "bin" файл, а някакъв "String Table"(STR). С какво мога да го отворя?
STR се отваря с DKZ студио по принцип,а за да го сложиш в китсървъра просто пишеш
playername.str,не е нужно го променяш на бин файл ;)
enio84

Мнение от enio84 »

CSKARA написа:
enio84 написа:Като си свалям лица има едни, които не са обикновен "bin" файл, а някакъв "String Table"(STR). С какво мога да го отворя?
STR се отваря с DKZ студио по принцип,а за да го сложиш в китсървъра просто пишеш
playername.str,не е нужно го променяш на бин файл ;)
10x, така стана!
enio84

Мнение от enio84 »

Някой знае ли как мога да импортна емблема на някой отбор в ПЕС-а?
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 6”