Финтове

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 6
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
Mudy

Финтове

Мнение от Mudy »

Искам Да Питам дали има трикове на тая игра че аз не мога да напрая нито 1 има ли такифа като на роналдинио и роналдо ето мойте котроли кажете ми ако има с кои копчетата се правят моля ви :)
Изображение
Glory Glory Man United
Изображение
napster

Re: Финтове

Мнение от napster »

http://pes.headoff.com/Tutorials%20and% ... ntrols.htm

Това са част от финтовете , а те са много . Аз ги знам всичките . Ще ти дам един пример . С К.Роналдо , Роналдинио , Ибрахимович натисни 3 пъти L1 и ще направи Флип-Флап ( Finto Elastico ) . Задръж L2 и и задай посока на играча назад и веднага напред и ще направиш друг финт . Примерите са много . Аз сам ги научих финтовете и ти ще ги научиш .
Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Пич я напрай някое клипче с финтове ;)
napster

Мнение от napster »

Ами ако си намеря свободно време , ще гледам да направя с всички финтове .
Изображение
enio84

Мнение от enio84 »

Някой може ли да ми каже как се прехвърля вратаря? Онзи линк по-горе, вече не съществува! Благодаря предварително!!!
Becks

Мнение от Becks »

Q+D
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

AntrAcsA написа:
Изображение
Еластико - става само с определени играчи и се прави като натиснеш 2-3 пъти L1= Q

Изображение
Пускането между краката задържаш R2-C назад и след това рязко напред или преден диагонал , ако противника е близо до теб му я прекарваш между краката или я цъка покрай него.

Изображение
Fake SHot - шут + нисък пас , даже забелязах че веднаж бях задържал бутона за нисък пас и тогава когато опитах центриране без да пускам ниския пас , прави интересен Fake shot като този : Изображение

Изображение
Залъгващо движение - топката трябва да е близо до вас и в покой , за целта задръжте за малко R2=C след това 2-3 пъти, бързи на ляво или съответно на дясно .

Изображение
Отново топката трябва да е в покой и близо до вас , за по сигурно задръжте R2=C и след това на Ляво и Дясно или съответно Дясно и Ляво но бързо

Изображение
С Gamepad-а се прави с помоща на десния аналог , на Долу и след това на Горе , с клавиатира трябва предварително да си нагласите бутоните за десния аналог !

Изображение
С Gamepad завърташ десния аналог по посоката към която желаеш да се завърти играча , на клавиатурата трябва предварително да си нагласите бутони за посоките на десния аналог !
AntrAcsA написа:
AntrAcsA написа:Изображение
Подбутване на топката - R1+L1=E+Q
AntrAcsA написа:Със съдействието на Pacholin ето ви още финтове !!!

Изображение
Задържате R2=C на ляво след това рязко десен преден диагонал или обратното , дясно след това ляв преден диагонал
;)
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 6”