Pes6 new user

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 6
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
comandosa1

Pes6 new user

Мнение от comandosa1 »

Здравейте,
Вчера си купих Пес6 като разбрах че е на половин цена и разочарован от новия пес 2к8 и имам някой въпроси.
Ще може ли да си я пачна с екипите и новите трансфери и това ще се отрази ли на онлайн мода? Смисъл в момента я цъкам както си е гола от DVD-то и не смея да си запиша ништо върху нея да не се прецака нещо.
Ако някой е навит да цъкаме 1vs1 или по двойки може да се обади на ICQ: 251809102.
Мога да жи кажа само, че онлайн играта е мега яко нещо и напълно си заслужава 30-те лева до стотинката :rofl:
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: Pes6 new user

Мнение от IvanMladenov »

значи, можеш да си смениш всичко без ОФ-а и ЕХЕ-то, демек можеш да си сложиш екипи, лица и тн. Те ще ти се появяват в онлайн игра, но датабазата с трансфери и тн не може да се променя....
само дано не бъркам :D
Изображение
napster

Мнение от napster »

IvanMladenov написа:значи, можеш да си смениш всичко без ОФ-а и ЕХЕ-то, демек можеш да си сложиш екипи, лица и тн. Те ще ти се появяват в онлайн игра, но датабазата с трансфери и тн не може да се променя....
само дано не бъркам :D
Датабазата с трансферите МОЖЕ да се промени . Така на pes6 online играя с Nani и Anderson в Юнайтед . ;)
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Вярно е че може, обаче ако не си напраил ти играта мисля че няма да ги има, тоест ще ги има - на тебе ще ти излизат, ама ще са със скиловете на някой друг ;)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
comandosa1

Мнение от comandosa1 »

Мерси за отговорите.
napster

Мнение от napster »

НиКи написа:Вярно е че може, обаче ако не си напраил ти играта мисля че няма да ги има, тоест ще ги има - на тебе ще ти излизат, ама ще са със скиловете на някой друг ;)
Тц , ще ми излизат както съм си ги направил ;)
Бтв аре да се съберем да играем ? ;)
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Аз играя почти всяка вечер !!
И ОФа не баца в онлайн режим там датабазата е в съвсем друг бин и файл !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 6”