Помощ за ПЕС 6 ( ВЕЧЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ)

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 6
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
blood_nik

Помощ за ПЕС 6 ( ВЕЧЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ)

Мнение от blood_nik »

ЗА пореден път питам за това което ме интересува но не знам явно въпроса ми е сложен или никои не му се занимава да ми отговори .... искрено се надявах някои да може да ми помогне тъй като уж тук са хора които разбират от такива неща ....Въпросите ми са как може да се променя музиката в менютата (ползвам пач БфЛ вол.2) искам да знам как мога да слагам лога и да променям отбори но не чрез чужд ОП а аз сам да преценя кой отбор искам и кой не.......Хайде вече да се прочете моето съобщение и някой да ми отговори ... За пореден път Благодаря (дано този път има защо)
AntrAcsA
BFL Team™

Re: Помощ за ПЕС 6 ( ВЕЧЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ)

Мнение от AntrAcsA »

ае човек... ти как мислиш че става ?? Зимаш една песничка и я хакаш в играта ли ?? :rofl:
То се минава през много конветирания и обрботка , има хиляди слотове ... за това по добре се откажи , защото на дали някой ще седне и да ти обеснява стъпка по стъпка кво да правиш .
blood_nik

Мнение от blood_nik »

AntrAcsA написа:ае човек... ти как мислиш че става ?? Зимаш една песничка и я хакаш в играта ли ?? :rofl:
То се минава през много конветирания и обрботка , има хиляди слотове ... за това по добре се откажи , защото на дали някой ще седне и да ти обеснява стъпка по стъпка кво да правиш .
Добре това вече е нещо някои все пак отговори но само за музиката а исках да знам как да импортвам и лога и да вкарвам различни отбори ,,, или може би и за това трябва мн конвертиране и време Благодаря
gzagorov

Мнение от gzagorov »

А за да не отварям нова тема, понеже стана дума за мултимедия и програмки - как мога да си конвертирам opmov-файлът (нали той е всъщност интрото на играта) в някой от известните видео формати?
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

gzagorov написа:А за да не отварям нова тема, понеже стана дума за мултимедия и програмки - как мога да си конвертирам opmov-файлът (нали той е всъщност интрото на играта) в някой от известните видео формати?

Ами поздравления , че си съобразил и не си направил нова тема.. ето защо ще ти помогна .
Eто ТУК ти давам opmov конвертор ! Като преди това файла трябва да е MPEG Video .
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 6”